E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİş dünyası da tek ses tek yürek---

İş dünyası da tek ses tek yürek

İş dünyası da tek ses tek yürek
08 Ağustos 2016 - 06:01 borsagundem.com

Milyonların tek ses, tek yürek olduğu Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde Türk iş dünyası geniş katılımla birlik mesajı verdi

Türkiye’nin en geniş katılımlı mitingi olarak tarihe geçen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”, her siyasi görüşten ve her kesimden insanı, vatan uğrunda “tek ses, tek yürek” yaptı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen mitinge, Türk iş dünyasından da geniş katılım oldu.

İşçi, işveren, esnaf, tarım ve memur temsilcileri mitinge hep birlikte katıldı. İş dünyası temsilcileri Türk bayraklarıyla mitingde yaşanan coşkuya katıldı.

Mitinge Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun beraberinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Türk - İş Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, Memur - Sen Başkanı Ali Yalçın, Kamusen Başkanı İsmail Koncuk, Hak - İş Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkan Vekili Erol Kiresepi, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan da katıldı.

Çok umutluyuz

Rifat Hisarcıklıoğlu birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şu mesajı verdi:

“Hem Türk iş dünyası, hem de Sivil Toplum Kuruluşları olarak Yenikapı’da Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ndeyiz. Türkiye tarihinin en büyük mitingindeyiz. Milyonlar burada. Ülkemiz için, demokrasimiz için, birlik ve beraberliğimiz için buradayız. Bu hain darbe girişimi ülke olarak yeniden birlik ve beraberliğimizi sağlamamıza sebep oldu. Bugün Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız, CHP Genel Başkanı ve MHP Genel Başkanı burada. İş dünyası, sporcular, sanatçılar burada. Her kesimden, her görüşten, her düşünceden vatandaşlarımız burada. Sağlanan bu birlik, beraberlik, mutabakat ve ortak akıl ile Türkiye geleceğe daha umutla bakıyoruz. Bundan sonra el ele, omuz omuza vererek ülkemizi daha ileriye taşıyacağız. Hedeflerimize ulaşmak için durmadan daha çok çalışacağız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)