E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem İran’daki protestolara katılan göstericiye idam cezası verildi---

İran’daki protestolara katılan göstericiye idam cezası verildi

 İran’daki protestolara katılan göstericiye idam cezası verildi
13 Kasım 2022 - 21:37 borsagundem.com

Tahran eyaletinde Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesi sonrası başlayan gösterilere katılan ve "isyan çıkarmak"la suçlanan çok sayıda göstericinin yargılanması devam ederken, Tahran Devrim Mahkemesi 1 kişiye idam cezası verdi

İran Yargı Erkine bağlı Mizan Haber Ajansında yayımlanan haberde, Yargı Erki Başkanı Gulam Hüseyin Muhsini Ejei'nin talimatıyla, “protesto davalarının süratle, adalet ve hukuka dayalı ve aceleci davranmadan soruşturulma sürecinin başladığı ve sanıkların yargılanmasına devam edildiği” belirtildi.

Haberde, kimlik bilgileri belirtilmeksizin Tahran Devrim Mahkemesinin göstericilerden birine idam cezası 5 göstericiye de hapis cezası verdiği, kararlara temyiz yolunun açık olduğu aktarıldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )14 Kasım 2022 07:47

    İrada terörist dış güçler sonucu sokaklar açıkan halk dezanformasyon ediliyor. idamlar haklı :D  .... Adamlar krallık düzeni zevk sefa hesap vermeyecekleri ama bütün devlt kurumların hesap sormadan itaat edecekleri düzen kurmuş. Halk çok mutlu. dış güçler dezanformsyon yaptırıp bu krallık tahtını sallıyor. idamlar seri olarak gerçekleşmeli :D