E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'da 103 kişinin öldüğü saldırıyı IŞİD üstlendi---

İran'da 103 kişinin öldüğü saldırıyı IŞİD üstlendi

İran'da 103 kişinin öldüğü saldırıyı IŞİD üstlendi
04 Ocak 2024 - 20:22 borsagundem.com

İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen saldırıyı terör örgütü IŞİD üstlendi.

İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen terör saldırını terör örgütü IŞİD sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile üstlendi.

İran basının adı açıklanmayan bir kaynağa dayandırdığı haberlerde, terör saldırısıyla ilgili yapılan incelemelerde ilk patlamanın canlı bomba tarafından gerçekleştirilen bir intihar saldırısı olduğunun tespit edildiği belirtilerek, canlı bombanın erkek olduğu ve kimliğini tespit etmek için çalışmaların sürdüğü aktarıldı.

ABD’nin 3 Ocak 2020'de Irak’ın başkenti Bağdat’ta düzenlediği suikast sonucu hayatını kaybeden İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin 4. ölüm yıl dönümünde Kirman kentindeki mezarı yakınında düzenlene terör saldırında iki patlama meydana gelmişti. Saldırıda 100'den fazla kişi hayatını kaybetmiş, 284 kişi de yaralanmıştı.

İran'da art arda patlama: Ölü sayısı 100'ü aştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • caner05 Ocak 2024 11:02

    İSLAM DÜŞMANLARI, DEAŞ diyemiyor 

  • pazarci04 Ocak 2024 23:09

    isid deas pkk bunlari ekende yesertende amerika israil gii devletler,mantarmi bu yerden durdugu yerde ciksin...ortadoguyu /isragilin etrafini temizlemek projesinin bir parcasi veya halkasi

  • Sai04 Ocak 2024 21:21

    İçimizdeki işidciler bir yandan israili lanetlerken :) diğer yandan da onlara hizmet etmeye devam ediyor. Bu iş katil deyip gemi ticareti yapmaya benzer.

  • SAF OLMA04 Ocak 2024 20:51

    ABD ve İsrail adına üstlenmiştir. Yoksa yapanlar belli. DEAŞ ta zaten onların aparatı. Hemde istedikleri ülkeyi kaosa düşürmek için. Ülkemizde de daha 3-5 gün önce onlarcası yakalandı. ABD ve Batı istihbaratı hiç boş durmuyorlar.