E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran: Saldırı sonuçlandı sayılır---

İran: Saldırı sonuçlandı sayılır

İran: Saldırı sonuçlandı sayılır
14 Nisan 2024 - 02:07 borsagundem.com

İran'ın BM Daimi Temsilciliği: "(İran'ın İsrail'e saldırısı) Bu iş şu an sonuçlandı sayılır. Eğer İsrail bir hata daha yaparsa İran'ın karşılığı daha ağır olacaktır"

İran'ın BM Daimi Temsilciliği, X hesabından yaptığı açıklamada, İran'ın İsrail'e hava saldırısını değerlendirdi.

İran'ın, BM Anlaşması'nın 51. maddesi uyarınca meşru müdafaa hakkını uyguladığı kaydedilen açıklamada, İran'ın askeri karşılığının "Siyonist rejimin Şam'daki diplomatik misyonuna yönelik saldırganlığına karşılık" olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Bu iş şu an sonuçlandı sayılır. Eğer İsrail bir hata daha yaparsa İran'ın karşılığı daha ağır olacaktır." ifadesi kullanıldı.

Çatışmanın İran ile İsrail arasında olduğu belirtilen açıklamada, "ABD bundan uzak durmalı" değerlerdirmesi yapıldı.

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

İran’ın İsrail’e saldırısının ardından Kudüs, Tel Aviv ve bazı kentlerde sirenler çalarken gökyüzünde yer yer patlama sesleri duyuldu.

ABD VE ÜRDÜN MÜDAHALE ETTİ

Uluslararası haber ajansları İran’ın İsrail’e fırlattığı İHA’lardan bazılarının ABD güçleri tarafından düşürüldüğünü bildirdi. Ajanslar Ürdün jetlerinin çok sayıda İran drone'unu düşürdüğünü de bildirdi. 

İran İsrail'e saldırı başlattı

 

İran İsrail'e balistik füze saldırısı başlattı

 

İran'ın drone saldırısı Bitcoin'i vurdu!

 

İran'ın İsrail'e saldırısına dünya ne dedi?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YILDIRIM14 Nisan 2024 22:15

    İran ve israil abd , ab ülkeleri kanka olup, bunların hepsi bir oyun olup menfaatler üzerine kurulu bir sistemdir.

  • azmi14 Nisan 2024 15:19

    Demek ki neymiş , amaç halkı gazını almakmış. Siyonistlere bomba attık , komutanların intikamını aldık vs. Kadınların başı açık mı değil mi den başka uğraşları yok...

  • Kaçkar KAPLANI14 Nisan 2024 11:40

    1800 km uzaklıktan Iran'ın fazla yapabileceği bir şey yoktu zaten. İsrail de bu yüzden rahat davranıyor. İsraile sınır devletlerin desteği olmadan İran İsrai'le zarar veremez. Bu saldırıdan da yine zarar gören İran oldu. Bir sürü füze ve SİHA kaybetti. İsrail bilerek bir iki füzenin boş araziye düşmesine izin verdi gaz almak için.

  • HASAN TOSUN15 Nisan 2024 12:36

    YANLIŞ,DEMİR KUBBE ARAZİYE DÜŞECEK FÜZELERE MÜDAHALE ETMİYOR,FÜZE BOŞA GİTMESİN DİYE,SİSTEM  GELEN FÜZELERİN NEREYE DÜŞECEĞİNİ HESAPLIYOR,BOŞ ARAZİYE DÜŞECEKLERE MÜDAHALE ETMİYOR.ANLADINMI AKILLI SİSTEMİ

  • misafir14 Nisan 2024 11:29

    israilin HAMİSİ 1400 yıldır irandır TİYATRO bu sözde saldırılar.

  • Mucise Reis : )14 Nisan 2024 09:47

    Tamamen ben saldırdım diyebilmek için yapılan bir saldırı .. gerçekden uzak. gönderilen silahlara muhımmatlara kadar göstere göstere yapılan işler. atılanların sayısı dahi nerede ise soylendı. iran hakının gazı alındı. iran halkının devletıne guvenı arttı. israil sözde cezalandırıldı. israil vurucam dediğinde iğne deliğinden geçirip vuruyor çat çat çt diye... boş

  • Tufan 14 Nisan 2024 06:35

    Güzel tiyatro yersen. Bir tane israit askeri ölmez bir tane vurulan yer göremeyiz iki üç baraka dışında.