E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran Meclisi'nde virüs paniği---

İran Meclisi'nde virüs paniği

İran Meclisi'nde virüs paniği
27 Şubat 2020 - 12:16 borsagundem.com

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur, yeni tip koronavirüse yakalandığını açıkladı.

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur da koronavirüse yakalandığı duyurdu.

Aynı zamanda Kum Milletvekilli olan Zünnur, yayınladığı video kaydında yapılan testlerinin pozitif çıktığını ve karantina altında olduğunu ifade etti.

Zünnur, virüsün yayılmakta olduğunu ancak endişe edilmemesi gerektiğini vurgulayarak koronavirüsü yeneceklerini kaydetti.

Ölenlerin sayısı 22'ye yükseldi

Öte yandan, İran'ın resmi ajansı IRNA'ya göre, ülke genelinde koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye, vaka sayısı 141'e çıktı.

İran Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Sorumlusu Kiyanuş Cihanpur, dün yaptığı açıklamada ülkede yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 19'a, vaka sayısının 139'a yükseldiğini duyurmuştu. 

İran Sağlık Bakanı Yardımcısında korona virüs tespit edildi

Kum kentinde 49 kişi taburcu edildi

Kum Tıp Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Ebraze, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan 49 kişinin tedavilerinin ardından taburcu edildiklerini açıkladı. 

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı'na (ISNA) konuşan Ebraze, "Kum'da koronavirüs şüphesiyle 432 kişi hastanelerde tedavi altına alındı. Dün saat 16.00'ya kadar 49 kişi taburcu edildi" dedi.

Ebraze, kentte koronavirüs tedavisinin Kamkar, Furkani, ve İmam Rıza hastanelerinde yapıldığını belirtti.

İran'da korona virüs bilançosu ağırlaşıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • OHA27 Şubat 2020 14:48

    Bu şahıs nasıl covid-19'a yakanmış olabilir ya. Şaka mı bu? 

  • Ali27 Şubat 2020 13:00

    Komedisiniz

  • Bir yorum27 Şubat 2020 12:56

    Allah ın emrine uymak yerine mezhep ırkçılığı yapıp insanları katlederseniz  Allah ta böyle hiç ummadığınız yerden belanızı verir.   Karantinayı dahi gereksiz gören molla bozuntusunun derdi de başka olduğu yine anlaşılıyor.  Bu arada  korunma amaçlı olarak sirkeli su ile ağzı sık sık çalkalamanın çok faydalı ve yerinde olacağı kanaatindeyim.

  • Ömer27 Şubat 2020 12:41

    Diğer ülkelerde olunca allahın müslüman olmayanları cezaladırması diyorlardı. Gerci baxı müslüman ülkelerde müslüman olmayan ülkelerde olan her köyü olayı böyle tanımlama geleneği hep vardı

  • Nedim27 Şubat 2020 15:06

    Allah ın emirleri bellidir!  Mazlum insanların üzerine bombaları sallayıp bu katillere destek vermek  Müslümanlık falan değildir Mezhep kitaplarından çıkarılan kendi katil şahsiyetine uyarlama yapmaktır.   Amerika İran a ambargo uygular iken Türkiyenin kendisine destek vermesine rağmen  ilk fırsatta Türkiye yi arkadan vurmak ta Müslümanlığa sığmaz!  Daha pek çok konu var.  

  • Din27 Şubat 2020 14:46

    kardeş önce bir dindeki diğerini suçlar, sonra da mezhep konusu gelir. Her bir mezhep üyesi, bunu diğeri için yapıyor. Bugün İbranice veya Arapçanız varsa, veya İngilizceniz varsa, gidip bakın. Herkes kendi din ve mezhebine %100 güveniyor. Diğer insan Allah'ın kulu değil sanki. "Allah belanızı verir" demek nasıl bir ibaredir? Yani hangi kul, Allah'ın kime ne bela verebileceği hakkında bir yorum yapabilir? Buna çok ama çok şaşıyorum. 

  • Tufan27 Şubat 2020 12:30

    İran olayı gizledi, patlak verince açıklamalar başladı. Bu son 15-20 günde irandan gelenler ile ülkemize de bu virüs taşınmış olabilir. Hepsi incelenmelidir.

  • Tam komedi 27 Şubat 2020 12:23

    2 aydır virüs yayılmaya devam ediyor başta BM ve DSÖ hiç bir önlem almadı , dünya genelinde 1 ay karantina uygulansa bu sorun çözülürdü demek ki bu tehlike birilerine fırsat oluyor !!!

  • cehalet27 Şubat 2020 14:47

    Kardeşim, cahilsen de yorum yapma. DSÖ her gün bülten yayınlıyor, bunları bir oku... BM'nin raporlarını bir oku. Ülkelerin neler yaptığını bir oku. Bir öksürük ile 1000 kişiye bulaşan hastalıktan bahsediyoruz. Hiç bir şey yapılmasaydı böyle olmazdı şu anda. Biraz okuyun ya, böyle boş boş yazmayın.