E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran: Düşürülen İHA ile birlikte bir ABD uçağı da vardı ancak vurmadık---

İran: Düşürülen İHA ile birlikte bir ABD uçağı da vardı ancak vurmadık

İran: Düşürülen İHA ile birlikte bir ABD uçağı da vardı ancak vurmadık
21 Haziran 2019 - 14:59 borsagundem.com

İran Devrim Muhafızları Komutanı: Düşürülen İHA ile birlikte bir ABD uçağı da vardı ancak vurmadık

İran Devrim Muhafızları komutanı, düşürülen casus İHA'nın eşlik ettiği ve içerisinde 35 kişinin yer aldığı öğrenilen bir uçağın da tespit edildiğini ancak vurulmadığını açıkladı.

Tasnim Haber Ajansı tarafından aktarılan habere göre, İran devlet televizyonuna konuşan Devrim Muhafızları Generali Amir Ali Hajizadeh, ABD ile yaşanan İHA krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hajizadeh, düşürülen İHA'nın eşlik ettiği ve içerisinde 35 kişinin bulunduğu öğrenilen bir uçağın tespit edildiğini ancak uçağı 'vurmaktan kaçındıklarını' açıkladı. (SPUTNIK)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK21 Haziran 2019 17:48

    korkmayın, haylayan köpek asla ve asla ıstırmak korkutmak içindir.her hanği bir şavas çıkmaz.aynen vietnamda abd 6 yıl böyle yaptı sonunda saldırdı bilnerce askerini kayıp edip götüne baka baka geri çekildi.

  • Dogan21 Haziran 2019 15:09

    Boş bir İHA’yı vurup içi dolu uçağı vurmamanız Amerika’nın gücünden korktuğunuz için eğer o uçağı vursaydınız şimdi Amerika size vuracaktı..

  • Tufan21 Haziran 2019 16:50

    Neden vursun olayı daha kötü hale getirsin. İhayı vurmuş açıkça bak hepsini görüyorum ihayı vurduğum gibi uçağını daha rahat vururum diye mesajını iletmiş adamlar. Bizim davutoğlu gibi pat diye uçak vurmanın maliyeti ülkemize kaç milyar dolar oldu hatırlayan yok.