E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemInterpol Genel Kurulu'nda 'FETÖ' dersi---

Interpol Genel Kurulu'nda 'FETÖ' dersi

Interpol Genel Kurulu'nda 'FETÖ' dersi
29 Mart 2017 - 07:09 borsagundem.com

Türk polisi Interpol Genel Kurulu'nda, Interpol Genel Sekreteri Alman Jürgen Stock’a “FETÖ'cüler Almanya’da nasıl rahat gezebiliyor?” diye sorarak Türkiye’de yaşananları görmeye davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm dünyayı gezerek FETÖ’nün kanlı yüzünü her yerde muhataplarına anlatıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığı da Interpol Genel Kurulu’na FETÖ’yü ve 15 Temmuz darbe girişimini anlattı.

Hainlik delilleriyle anlatıldı

Türk Interpolü, İngilizce ve Arapça olarak iki dilde 190 ülke polisine toplantıda 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin videolarını izlettirdi. FETÖ’yü anlatan dokümanları ve mahkeme kararlarını gösterdiler. FETÖ’nün nasıl bir kanlı örgüt olduğu teröristleri saklayan, iade etmeyen birçok Avrupa ülkesinin polisine delillerle anlatıldı. Türk polisi toplantıda Alman uyruklu olan Interpol Genel Sekreteri Jürgen Stock’a “Zekeriya Öz ve Can Dündar Almanya’da nasıl rahat gezebiliyor?” diye soru yönelttiler. Stock 15 Temmuz’da FETÖ’nün neler yaptığını yerinde görmesi ve empati yapması için Türkiye’ye davet edildi. Jürgen Stock Türk Interpolü’nün bu davetini kabul etti. Stock, referandumdan sonra Türkiye’ye gelecek. (Akşam / Özkan Tamirak)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • recep29 Mart 2017 09:16

    fetöcülere ne istedilerse verenler nasıl türkiyede rahatça gezebiliyorsa, Almanyada suç işlemeleyenler de almanyada rahatça gezebilir