E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere'den Rusya hamlesi!---

İngiltere'den Rusya hamlesi!

İngiltere'den Rusya hamlesi!
26 Şubat 2022 - 20:25 borsagundem.com

İngiltere Savunma Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada, İngiliz ordusunun NATO'nun doğu cephesini desteklemek için Rusya'nın sınır komşusu Estonya'ya doğru yola çıktığını belirtti.

İngiltere Savunma Bakanlığı, İngiliz ordusunun NATO'nun doğu cephesini desteklemek için Rusya'nın sınır komşusu Estonya'ya doğru yola çıktığını açıkladı. Bakanlık, birliklerin ulaşmasıyla Estonya'daki askeri mevcudiyetlerinin iki katına çıkacağını vurguladı.

Savunma Bakanlığı, Akdeniz'de NATO tatbikatında olan devriye gemisi HMS Trent ve beraberindeki Merlin Helikopterleri ile RAF P8 Poseidon deniz devriye uçakları, İngiltere'den yola çıkacak hava savunma muhrip HMS Diamond ile birleşerek Estonya'ya doğru ilerleyeceğini açıkladı.

1000 İNGİLİZ ASKERİ ESTONYA'DA NATO GÖREVİNE KATILACAK

Almanya'dan Estonya'ya gelen Royal Welsh savaş grubunun Challenger 2 tanklarına ve zırhlı araçlarına gelecek günlerde 1000 kadar İngiliz askerinin katılacağını ifade edildi. İngiliz askerlerinin mühimmatla birlikte Estonya'ya gelmesiyle ülkedeki İngiliz kuvvetleri askeri mevcudiyetini ikiye katlayacağı belirtildi. RAF Typhoon savaş uçaklarının ise Romanya ve Polonya üzerindeki NATO hava sahasında devriye gezdiği ifade edildi.    

Pentagon: Rus askerlerin yarısı şu anda Ukrayna'nın içinde

 

Rusya'dan tüm istikametlerde saldırı emri

 

Rusya Devlet Başkanlığı sitesine siber saldırı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSŞÖR27 Şubat 2022 16:49

    abd ve ingilizler buna sebep oldular  rusya da baktıki bunlarda iş yoktur çöktü resmen ukrayna ya.

  • RAMO CANCAN27 Şubat 2022 11:38

    Adiler bu sefer aklınızdan hangi çinlik geciyor hani ukrayna da askerleriniz var idi.ilk önce siz kaçtınız ve adamları rusyanın önüme attınız hepsini öldürttüreceksiniz.

  • baran27 Şubat 2022 11:11

    İçimizdeki etki ajanlarına dikkat!  Bunların saymakla bitmeyen alçaklık ve iftiralarına katalizor olmak daha bir alçaklıktır.  Bunlar su katılmadık Türkiye düşmanlarıdır.  Özellikle kendisini C.başkanlığına layık gören haysiyetsiz gidip Almanya da Türkiye yi şikayet ediyor. Bir de saçma sapan İngilicesi ile orada Amerikalılara kuyruk sallıyor. 

  • roket adam27 Şubat 2022 00:33

    tobollar moskovada , yiyiyorsa denesin ingilizler ,

  • Bir Dost26 Şubat 2022 23:00

     İki kutup olması denge için gerekli , biri  diğerine üstünlük kurarsa  o kutuba kim karsı duracak o zaman. boş konuşmayın ,İki tarafta tutulmaz.

  • Tayfun26 Şubat 2022 22:13

    Birakin bu birsey yapiyor ayaklarini. Bugune kadar hergun rusya isgal edecek soylemleri yapacaginiza Ukrayna ya hava savunma sistemi kursaydiniz. Nato bir kac ulke haricinde digerleri icin en ufak fedakarlik yapmaktan aciz bir topluluktur.

  • Kürşad26 Şubat 2022 21:58

    Moskof hırpalanmalı, hırpalanması hayrımızadır, daha da güçlenmesi tehlikelidir. Daima desteğimize ihtiyaçlı vaziyette olmalıdır.

  • AHMET ÖZBİR26 Şubat 2022 21:11

    RUS gâvurunun Ukranyalıları toplu olarak imhasını bekleyen ZALİM BATI! Daha ne duruyorsunuz, SİVİLLERİN üzerine FÜZE ile TANK ile kahpeler saldırıyor, GİRİN UKRANYA'YA YOK EDİN RUS DOMUZUNU!.. Haydi insanlık ÖLMEDİ DEDİRTİN.

  • AHMET ÖZBİR26 Şubat 2022 21:43

    "M.Reis" sen ne satıyorsun, Bağımsuz Ukranya'ya saldıran, sivilleri füzeyle vuran kim olursa olsun KANI BOZUK soysuzlardır. MAZLUMUN yanında olmak her MÜSLÜMAN TÜRK'ün VAZİFESİDİR. Aynı düşüncemiz SURİYE için de geçerlidir.

  • Mucise Reis ;)26 Şubat 2022 21:21

    Ahaha, dün S400 cü Rusya Değerli dostumuz Putinden su  25 - 35 satın alıyorduk. Rusya ile ortan uçak üretecektik, s400 alacaktık s500 leri ortak üretecektik, felan filan ABD kim olur zart zurt. Bugun Rusya düşmanı oldu gitti :D Allah senin gibi akılsızlar ve fikirsizlerden korusun ülkeyi :D Demek fabrikalara milyar usd ler versen ortak üretecez Rusya da diye hepsi şimdi çöp olacaktı :D para vermiş olacaktık ama su 35 leri alamayacaktık aynı f35 ler gibi :D ahaha Düz mantık . tek hamlelik düşünce yapısı örneğisin :D dediklerin ile bir gün sonra dediklerin çelişiyor. Kendi kendini yazıların ile düşüncelerini  çürüte biliyorsun.

  • asena26 Şubat 2022 20:55

    rusya bukadar toprağı hak etmiyor paylaşma zamanı geldi

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ26 Şubat 2022 20:44

    bizleri karıştırmayında sizler ne yapıyor iseniz yapın.

  • Mehmet26 Şubat 2022 20:44

    Lan oolum kafanız çalışsın. Ordularıniza Ukrayna uniformasi giydirin. . Rusya yi rezil RUSvay etmek için şahane bir fırsat. Ne duruyonuz. . Illa biz mi gelelim. .