E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİngiltere'de 'Ersun Yanal' vak'ası---

İngiltere'de 'Ersun Yanal' vak'ası

İngiltere'de 'Ersun Yanal' vak'ası
09 Eylül 2014 - 01:17 borsagundem.com

İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Hodgson, Norveç maçında kötü oynadıklarını söyleyen gazeteciye küfürlü cevap verdi

Soyunma odasında futbolcularına küfür ettiği ileri sürülen Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Ersun Yanal vakasının bir benzeri İngiltere’de yaşanıyor. İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, Norveç’i 1-0 yendikleri maçta kötü oynadıklarını söyleyen gazeteciye küfürlü cevap verdi. “Milli Takım’ın hocası nasıl argo konuşur?” diye İngiltere ayağa kalktı. Hodgson’ın eleştirilere cevabı çok ilginç oldu:
“Paso küfrederim zaten ben… Karımın yanında filan hiç çekinmem. Yıl olmuş 2014, insanlar küfrediyor ve ben de ediyorum. Ne var bunda? Hangi dünyada yaşıyoruz lütfen..."

İŞÇİLER DE KÜFREDİYOR

Amatör ligde liman işçileriyle beraber top oynadığından bahseden İngiliz teknik adam, "Ben bir futbol koçuyum. Amatörde işçilerle beraber top oynadım. Ağızlarından çıkan her kelime bir küfürdü. Başka kelime bildikleri yoktu zaten. Dua edin benim kelime dağarcığım onlardan geniş” diye konuştu.
 
AMAN DİKKAT ÇAKIR!
 
Küfürbaz Hodgson’ın takımı İngiltere ile İsviçre’nin EURO 2016 elemelerinde bugün Basel'de oynayacağı maçı Cüneyt Çakır yönetecek. 21.45’teki maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy 4. hakemlik görevini üstlenecek. Maçın ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)