E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİndeks Bilgisayar'dan yeni yapılanma---

İndeks Bilgisayar'dan yeni yapılanma

İndeks Bilgisayar'dan yeni yapılanma
31 Ekim 2016 - 11:04 borsagundem.com

İndeks Bilgisayarda yeni yapılanma süreci ile birlikte yönetim kademesinde de değişiklik yapıldı

İndeks Bilgisayar tarafından KAP'a yapılan açıklamada, yeni yapılanma sürecinde bazı distribütörlük sözleşmelerini yüzde 100 bağlı ortağı olan Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş.'ye devredeceğini bildirdi.

Şirketten gelen açıklama şöyle,

Şirketimizin teknoloji dağıtım kulvarındaki öncülüğünü katma değerli çözümlere ve ürünlere odaklanarak daha da sağlamlaştırmak amacı ile yeni yapılanmaya gitme kararı almıştır. Bu karar doğrultusunda; 

- Geleceğin teknolojileriyle daha güçlü çözümler sunmak,

- Verimliliği artırmak, 

-  İş ortaklarımıza daha hızlı hizmet sunmak  hedeflenmektedir.  

Yeni yapılanma kapsamında, 1 Kasım 2016 tarihinden itibaren İndeks Bilgisayar A.Ş.  bünyesindeki IBM distribütörlük sözleşmelerini, Hewlett Packard Enterprise distribütörlük sözleşmelerini, Lenovo System x distribütörlük sözleşmesini ve Fujitsu distribütörlük sözleşmesini üreticiler ile anlaşarak % 100 bağlı ortağımız olan Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş.'ye devredecektir. Bu kapsamda İndeks Bilgisayar A.Ş.'de sözkonusu sözleşmelerle ilgili mevcut kaynakların tamamı da Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş.'ye devredilecektir. 

Bu doğrultuda yönetim kademesinde de değişiklik yapılmış olup, 

- Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Suat Sümer, Yurtdışı Operasyonlardan Sorumlu Artım Bilişim İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine;               

- İndeks Bilgisayar  A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Doğan ise Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş.Genel Müdürlüğü görevine getirilmiştir.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,44
En Yüksek: 10,62
En Düşük: 9,94
Değişim 1,66 %
FK: 3,07
PD / DD: 1,32
İşlem Hacmi 173.881.521
Toplam Adet: 16.957.767
Ağırlıklı Ort.: 10,25
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)