E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'nun Erzurum'daki mitingine saldıran 15 kişi serbest bırakıldı---

İmamoğlu'nun Erzurum'daki mitingine saldıran 15 kişi serbest bırakıldı

İmamoğlu'nun Erzurum'daki mitingine saldıran 15 kişi serbest bırakıldı
09 Mayıs 2023 - 01:26 borsagundem.com

Ekrem İmamoğlu'nun 14 Mayıs seçimleri için Erzurum'da gerçekleştirdiği mitingde yaşanan olaylara ilişkin gözaltına alınan 15 kişi serbest bırakıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla Erzurum'da dün düzenlenen "Halk Buluşması"nda yaşanan olaylara ilişkin gözaltına alınan 15 şüpheli serbest bırakıldı.

Valilikten edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte dün yaşanan gerginlikle ilgili kamera kayıtlarını inceleyip, olayla ilgili 19 kişiyi tespit etti.

İlk etapta 13 zanlıyı gözaltına alan polis ekipleri, 2 şüpheliyi daha yakaladı, 4 kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 15 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 1 kişi savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 14 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada, olaya karışanların tespitinin devam ettiği bildirildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, olayla ilgili 13 şüphelinin gözaltına alındığını açıklamıştı.

Öte yandan, olayda yaralanan 17 kişi, kentte tedavi gördükleri hastanelerden taburcu edildi.

İmamoğlu’nun Erzurum mitingine taşlı saldırı

 

Kılıçdaroğlu İmamoğlu ve Yavaş'ın görevlerini açıkladı

 

Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vtdş09 Mayıs 2023 21:05

    Akşener hangi partiden olursanız olun bana oy verin diyor başka partidensem sana niye oy veriyim gı senin ne özel ligin var

  • AHMET ÖZBİLEN09 Mayıs 2023 10:43

    Haberleri izliyoruz chp sürekli halkı gerici hareketler yaptıığnı seçimleri kayıp edeceğini anlayın yok kasat yok bu türlü hareketlere girişimde bulunacağı günler öncesinden söylüyorlardı idi.miting yapılabilmesi için önce güvenlik önlenmeleri alabilmeleri için bir hafta önceden valilikten izin alınması gerekir iken bunu bilinçli yapmadıkları söylenmektedir  dikkatli olalım fetöcü ve pkk lılar hareket geçmiş durumda imiş.bu ülkenin dışarıdan ve içeriden çok düşmanı var.

  • Ahmet Özbir09 Mayıs 2023 10:27

    kermeste yaprak sarması saran teyzeler en az 1 yıl yattı. adalet yoksa, herkese yok, sadece sevmediklerine değil

  • Mucise Reis : )09 Mayıs 2023 10:43

    O zaman seçimlerden sonra x partililer de, k partilileri mi taşlatsın ?  :D Gerçekten, kalın kafalısın tabi sana, kafana taşda gelse, tuğlada atılsa bişe olmaz :D Ama insanlar narin, naif ve kibar varlıklardır... 1-Polis orada olayları sadece izlemek zorunda kalmıştır... 2- Depremde kışlaların içeride izlemesi ve kendi isntiyafi ile 4 gün dışarı çıkması.....  3 - 15 temmuz %97 kışlalar olaya karışmamış, darbecilere mudahale için beklerden, izle ve dışarıya çıkma denmesi gibi.... Burada başka bişeler var malesef... . Emir verenler, ne yapmak ister ? neyi arzular ? 1 vatandaşın bile burnu kanıyorsa hesap sorulması lazım. Halk birbirine kutup deil kardeştir. Devletin bakanlarının seçimde neden istifa etmesi gerektiği ortaya çıkmıştır. Acilen seçim sonrası kanun değişimi gereklidir. Bakanlar istifa eder, devlet anayasal kamu düzenini koror. Devlet öc alınacak makam deildir. hukuk üstündür.

  • ali09 Mayıs 2023 09:57

    Yıllar öncede Fatsa da Erdoğan'ı taşlattılar parayla tuttukları insanlara lider olmak istiyor san katlanacak sın

  • Mucise Reis : )09 Mayıs 2023 09:24

    Her Türk evladı Devletine güvensin.  Devlet hepimizin. Devlet imkanları biz Türk Milletine hizmet için kurulmuş ve oluşturulmuş bağımsız bir mekanizmadır. Yaşanan olayların, devlet güçsüzdür, Devlet meydanlarda Türk Bayrağı ile çıkanları koruyamaz, acizdir gibi görüldüğünün farkındayız. Kesinlikle böyle düşünülmemeli. Türk Milleti için canını veren her bir nefer ve güvenlik güçleri bizlerin şeref madalyası, onuru ve gurudur.  Yaşanan gelişmeler, valisinden, belediye başkanına, emir veren isimsiz kişilerden öteye gidemeyen programlamadır. Polisimiz ve orada taş atması için teşvik edilenler, oyunun sadece figüranları olmuştur. Geçmişte olduğu gibi milleti birbirlerine düşürüp, kazanç sağlayan bazı kişi ve kişiler hep olacaktır. Türk Bayrakları ellerinde kardeşleri birbirine düşüremeyeceklerini bilsinler. Biz arap toplumları gibi bölücü değil, birbirini kucaklayan büyük şerefli onurlu bir milletiz. Erzurumlular, mert, delıkanlı, misafir perverdir.

  • ALİ RIZA GÜZELKALE09 Mayıs 2023 10:48

    İstanbul daki muhteşem kalabalik muhalefetin hesaplarını alt ve üst etmiş ve seçimlerin kayıp ettiğini aklı başında birazcık kafası çalışan birisi bilir.sürekli gerilim ve soğan patates üçbeş kuruş paradan milleti kışkırtan muhalefletin hiç bir ne projesi ne de vizyonları olmaması siyaseti ve ortamı ağresifleştirmesine yol açmaktadır.Bence hem cumhurbaşkanlıığ, hem milletvekili , hemde ankara ve istanbul belediye seçimleri cumhur ittifakına geçtiğini düşünmekteyim.ben yıllarca chp ye oy verdim fakat son yıllarda HDP ile ortaklık yaptığı için ve 12 seçimi kazanamayan ve hala partinin başından ayrılmayanlara da o yüzden cumhur ittifakına oyumu vermekteyim.bizim partinin hiç bir elle tutulur bir şeyi halka veremediği gibi sürekli yıkmak parçalamak tehdit kabadayılıklar yanlışları yüzünden .

  • Mucise Reis : )09 Mayıs 2023 09:14

    Resmi açıklamada, 1,000 polis memuru dendi. Görevli.  Ki polis araçlarıda olay yerinde hazır bekliyor. Oradaki polis zaten alanın kapatılması, bariyerlerin çekilmiş olmasıda düşünülünce 10,000 kişiye dahi mudahale edecek güçtedir. hemde 10 dk da meydanı tam hakımıyet alabilir. Burada bir grup 300 kişi felan ellerde taş, meydana yakın uzaklıkta rahat rahat topluluğa ulaşacak taşları atıyorlardı. Polis mudahalesi gerçekleşmedi. İmamoğlu oradan uzaklaşması, nasıl bir durum oluşurdu ? Kalabalık taş atanlara saldırabilirdi .Kalabalık taş atmayarak, sadece 10 larca dakika kafasına gelen taşlar ile ağır yaralanabilirdi. Kalabalık üzerine taş atıyor diye polis emir alıp tomaları sürebilirdi. İmamoğlunu tebrik etmek lazım. Gerekli uyarıları ve bilgilendirmeleri yaptı. Meydanda vatandaş güvenliği yok diye oradan uzaklaştı. Polis  asli görevini anladı. Asli görevi vatandaş güvenliği idi. Bunun üzerine mudahale eder gibi tomalar ise su sıktı. 

  • baran09 Mayıs 2023 08:55

    Erzurumlu dadaşlar yanlış yapmışsınız!   Yumurta ve tezek atmalıydınız ki bu çok isabetli olurdu.  İstanbul u ne hale getirdiğinin sonucunun bir karşılığı olurdu.

  • Agah var09 Mayıs 2023 07:28

    Hak hukuk adalet

  • Muharrem09 Mayıs 2023 05:48

    O taşları millet sana attı Millet millete taş atamaz.  

  • xyz09 Mayıs 2023 05:35

    O kadar çok yalan söylüyor ki tahammül sınırlarını aşıyor.  Allah bunların şerrinden korusun.  İstanbul un dereleri pislik akıyor.   Bu nutuk atıyor.  Selo ya   övgüler düzen sanki başkası..  Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür?  Pardon binbir surat desek daha iyi.  Herifin biri de çıkmış  devletin boçlanma tahvil ve senetlerinin karşılığı olan parayı iyade edecekmiş.  Yai aslında ancak komünist ihtilal yapıp hür teşebbüsü ortadan kaldırmaktan bahsediyor.  Masaldan berbat palavra  bir o kadar da tehdit.  

  • süslü sülü09 Mayıs 2023 10:26

    aynen, 21 yıldır istanbulu berbat etmişler, meydanlarda nutuk atıp göz boyayarak halkı da kandırmayı başarmış akp