E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan Saraçhane'de gövde gösterisi---

İmamoğlu'ndan Saraçhane'de gövde gösterisi

İmamoğlu'ndan Saraçhane'de gövde gösterisi
01 Nisan 2024 - 05:19 borsagundem.com

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim zaferinin ardından coşkulu bir kalabalığın eşliğinde Saraçhane'de balkon konuşması gerçekleştirdi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim zaferinin ardından Saraçhane'de balkon konuşması yaptı.

İmamoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

16 milyon İstanbullu kazandı. Kutlu olsun. Bu seçimin kaybedeni yok. Bizim olduğumuz yerde öteki yok.

Milletin her ferdine, her inancına, bütün mezheplerine, bu şehrin Kürtlerine, her etnik kökenden insanına hayırlı olsun.

Bu şehir bize Fatih Sultan Mehmet'in emaneti. Bir çağ kapattı bir çağ açtı. Biz de bu seçim ile birlikte bu kenti baskısı altına alan birçok kötülüğü kenara ittik. Bu şehrin parasının çarçur edilemesini kenara ittik. Bu şehirde yeni bir kültür başladı. Milletin parası artık milletin oldu. Bundan yüz yıl önce bu şehir beş yıl işgal altında kaldıktan sonra tekrar bu şehrin kurtuluşuyla bu şehir aynı zamanda bize Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetidir.

Buradan bazı teşekkürleri etmek istiyorum. Bu yolculuğun en güçlü şekliyle birlikte tasarlayarak güçlü bir başarı elde etmemizi sağlayan Özgür Özel'e teşekkür etmek istiyorum. Partinin milletvekillerine, parti meclis üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. İstanbul'da tek bir oyumuza bile zeval gelmemesini sağlayan il başkanımız Özgür Çelik'e teşekkür etmek istiyorum. Partimizin yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum. İstanbul Gönüllüleri'ne teşekkür etmek istiyorum.

"Halk Cumhurbaşkanına ne mesaj verdi?"

İstanbul ittifakı toplumun içselleştirdiği, 16 milyon İstanbulluya yürekten teşekkür ediyorum. Bizler bu seçimi bitirdikten sonra halk bize ne mesaj verdi diye düşünüyorum. Halk rakiplerimize, sayın Cumhurbaşkanına ne mesaj verdi?

Sizler bize dediniz ki İstanbul'da israf dönemi bitti. Partizanlık bitti bitti. Partizanlık yok, liyakat var. Halkçı belediyecilik var. Bu anlayış kazanmaya devam edecek. Her İstanbulluya eşit ve adil hizmetin ulaştığı dönem devam edecek. Milletimiz bize dedi ki hızını arttır.

Halk bizi seçerek bize ne mesaj verdiyse hükümete de verdi. İstanbul'a hizmette seçilen seçilene saygı gösterecek. Vesayet kuramaz. Kanal yok, kanal yok. İstanbul var.

Bir kişi emir vermez. Millet emir verir. Millet talimat vermez. Millet emir verir.

Bir kişinin vesayet dönemi bugün itibariyle bitmiştir. Millet her zaman kazanır demiştik, millet kazandı. Millet kazanmaya devam edecek. Çok daha güzel yelken atacak.

Hamza Dağ: Milletin dediği olur

 

Murat Kurum: Milletimizin verdiği mesajları değerlendireceğiz

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin takdirini sorgulamayacağız

 

Özgür Özel'den balkon konuşması: Tarihi bir sonuç

 

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan yeni açıklama

 

Meral Akşener, yarın açıklama yapacak!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran01 Nisan 2024 16:59

    Türkiye nin her iline üniversite açıp bir anlamda henüz hayatı anlamamış insanların egosunu yüksek tutmak büyük beklentilere bpğmak hüsran getirir.  İşsizler ordusu getirir. Zaten eğitim camiası hala sol tandaslı ideolojik bakış açısı ile yönlendirilen  hayattan bihaber ergenlere de oy hakkıı verip meclise sokarsanız bunun sonu gelmez, 

  • Ankara serhat 01 Nisan 2024 14:17

    AKP niye kaydettin bilmek lazım öncelikle muhtar kaldırın milletvekilleri maas ögretmen maas olsun emekli milletvekilleri maas iptal olsun huzur hakları iptal olsun 2 yerde fazla maas iptal olsun huzur hakları iptal olsun ayni iş belediye başkanı içinde gecerli olsun ve milletvekilleri söför ve araba iptal olsun özel hastane iptal olsun ve milletvekilleri yas siniri 55 olsun 55 yukarı ölum hazirlansın veya torun baksın bence cenabı Allah herkese yardım et sın belediye başkanılar ve meçlis uyelerın basarili dilerim ama kul hakkı unutmayın ölum var ben hakkım helal etmiyorum benim hakkım yiyen lere

  • astor01 Nisan 2024 13:54

    yiyin birbirinizi troller.

  • Açıkça01 Nisan 2024 13:31

    Çoğunluk yanılmaz diye bir şey yok.   İktidar bu karakteri iyi anlatamadı. Gerçi göz göre göre  bunun seçilmesi bedel ödemeye hazır olduklarını gösteriyor.  Bu kadar yalandan sonra taltif edilmek bu şahsa mahsus olsa gerek.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM01 Nisan 2024 12:34

    MUHALEFETİN ELLE TUTULUR BİR BAŞARISI YOKTUR.HÜKÜMETİN BASİRETSİZ YÖNETİMİ VE LİYAKATSIZ KİMSELERİ MAKAMLAR GETİRMESİ VE ŞIMARIKLIĞI  BEN BİLİRİM, BENDE DAHA İYİ YAPAN YOK KAPRİSLERİ ALTIN TEPSİ İÇİNDE BUNLARI  YİNE SEÇTİRDİ ZORLA.

  • emekli01 Nisan 2024 09:53

    saray yiyecek biz seyredeceğiz bumu senin adaletin kalkınman ,memura seyyanen zamvar emeklisine yok hele diğer emekliler insanlara öl dediniz ,onlarda hayır dedi sonuç bu 

  • Mucise Reis : )01 Nisan 2024 07:43

    Ayrıştıran değil, birleştiren siyaset kazandı. Çok ilginç insanlar siyari parti gömleğini çıkartıp işçisi, emeklisi, öğrencisi, memuru, dul ve yetim maaşı alanı hepsi bi rkaç isim ile birleşti. Neden inanlar bu seçimde böyle adım attı ? kendini yanlız mı hissetti ekonomık kargaşasa, yada kendi sorunlarına çözüm beklediklerinden saima cevapla rmı aldı ?= maaş yetmiyor = simti satın su satın... kiralar pahalı = %25 artış mahkeme düzenlemesi...  çarşı pazar manav pahalı= iş insnaı marketler zam yapıyor suçlu onlar... et alamıyoruz = gidin sabahın 5 ınd ekuyruğa girin... Sağlık sorunları  aşamıyoruz = randevu alın, sağlıkdan cüretsiz yararlanın densede maaş keısntılerı i ilaç pahalılığı randevu alamam.. yani viddi manade bi rçok alanda sorun var, çözümn yok. Mİllet sorunlarına çözüm aramak için siyasi parti gömelğini çıkarttı. siyasiş liderlerinin peşinden deil, hür bağımsız şahsa yonelık adım attı.

  • borsacı01 Nisan 2024 07:14

    chp taktire şayan bir başarı kazandı tebrik ediyorum .ülkemiz için hayırlı olsun.umarımki akp yanlışlarını fark eder muhtar maaşlarını 17.500 tl ye çıkardıgı ve muhtara evde yat maaşı verdigi için ilk defa akp oy vermek vijdanımı sızlatacagı için oy vermedim.TÜRKİYENİN genç lidere ihtiyacı var diye ERBAKAN ,a oy verdim.

  • Tufan01 Nisan 2024 07:14

    Ne yapıp edip ak parti seçmenini sandığa küstürdünüz netice bu çapsız 2019 seçimlerine göre 300 bin oy az almasına rağmen, İstanbul nüfusu artmasına rağmen %51 ile birinci çıktı. Oran arttı oy sayısı düştü sebebi sandığa gitmeyen ak parti mhp seçmeni.