E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu ve Yavaş aday olmayacak---

İmamoğlu ve Yavaş aday olmayacak

İmamoğlu ve Yavaş aday olmayacak
06 Kasım 2021 - 12:35 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlarımızın görevine devam etmelerini istiyorum" açıklaması yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karar TV'de gazeteci Taha Akyol ile Elif Çakır'a yaptığı açıklamalarda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili "Belediye başkanları aday olabilir mi? Yoksa görevlerine devam etsin mi?" sorusunu şu şekilde yanıtladı:

Belediye başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum. Nedeni de şu: Öncelikle belediye meclislerinde çoğunluğumuz yok. Çoğunluğun olmadığı yerde belediye başkanını başka bir partiye teslim etmek demek. O zaman İstanbullu bize ne diyecek, Ankaralı bize ne diyecek. O bağlamda kafamda soru işaretleri var. Önce bir bulundukları kentin güvenini kazansınlar. Arkadan Türkiye'nin güvenini kazansınlar. Önlerinde bir zaman dilimi var. O zaman dilimi içinde çalışırlar, deneyim kazanırlar, kendilerini gösterirler. O çerçevede görevlerine devam etmelerini istiyorum.

Adayı açıklamak için daha erken olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Kötü gidişin üstünün örtülmesi için cumhurbaşkanı adaylığının kullanıldığı konusunda liderler arasında bir kanaat var. Ekonomide kötü gidişi nasıl çözeceğimizi millete anlatmalıyız. Genel kanaatimiz bu" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu 'Aday olacak mısınız?' sorusunu yanıtladı

Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık yaktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hayal06 Kasım 2021 21:27

    avrupa sizi kiskaniyor .....

  • Baba06 Kasım 2021 19:08

    Dokuz seçimdir Kılıçdaroğlu'nun sayesinde çok basit ve kolay seçimler oldu keşke tabanı tutsada yine Kılıçdaroğlu aday olsa.... CHP nin bu ülkede ederi yüzde yirmi üç tür..

  • azılı solcu06 Kasım 2021 17:27

    yiğit lider sayın kılıçdaroğlu dava adamıdır ve milyonları peşinden sürüklemesi boşa değildir.yapılacak ilk seçimlerde yiğit alevilerin,kürtlerin , atatürkçülerin ve yurtdışındaki dostlarının desteği ve   yiğit seçmenlerin,muhtarların,köylülerin,çiftçilerin,apartman görevlilerinin,kağıt toplayıcıları ve hurdacıların  teveccühleriyle sandıkları patlatıp bu milletin başına geçeceğini ve türkiyeyi dünyada 1 numara yapacağını tahmin ediyorum.

  • ALPTUĞ06 Kasım 2021 15:36

    Yufka yüreklilerle çetin yollar aşınmaz, bırak insanları demokrasi meydanında olsunlar senden hiçbir şey olmaz sadece birilerinin ekmeğine yağ sürersin.inşallah bir yerlerden emir almamış sındır.

  • Er Meydanı 06 Kasım 2021 13:47

    Sayın KK, er meydanında sizi görmek istiyoruz . Yıllar boyu apranti ve dublörü kullandınız . Meydana çıkma zamanı gelmedi mi sence ? Ankaralıları bilmem ama İstanbullular cevabını verecek imam efendiye sandıkta . Beraber alırsınız cevabınızı , saygılar