E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Kimse kendi cebinden yatırım yapmıyor---

İmamoğlu: Kimse kendi cebinden yatırım yapmıyor

İmamoğlu: Kimse kendi cebinden yatırım yapmıyor
04 Mayıs 2019 - 16:37 borsagundem.com

Çamlıca Camii'nin açılışına davet edilmeyen Ekrem İmamoğlu "Biz bu şehirlere bizim işlerimizi yoluna koysunlar diye belediye başkanları seçiyoruz. Kimse kendi cebinden bu şehirlere ve ülkeye yatırım yapmıyor" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediyesi'ni ziyaret ederek başkanını seçerek Şerdil Dara Odabaşı'nı tebrik etti. İmamoğlu, tebrik ziyaretinin lideri belediye binası önünde halkla buluştu.

"İSTANBUL EN GÜZEL BAYRAMINI YAŞAYACAK"

İmamoğlu'nun konuşmasında satırbaşları şöyle:

İstanbul'da son bulduğunu gördüğümüz en güzel Ramazan bayramını yaşayacak. İstanbul bu milletin bir araya gelişinin, ayağına gidişinin 100. yılında 19 Mayıs'ta Amasını anacak. Kapatılan yanıltılanlara sesleniyorum. Artık yanılmayın. Bu darı kararını vermiştir. 16 milyon insanımızı kucaklamaya geldik. 
İnsanına lütuf buyuran değil görevini yapan belediye başkanı olacağım.

Bütün bu politikalarımızı faaliyetlerimizi İstanbul'da en güzel şekilde hayata geçiriyoruz. Şeffaf olacağız. İstanbul meclisimizi açığa çıkardık. Neymiş İBB meclisinde oluşturluktalarmış. İstanbulun önemsizliği halk, vatandaş.

Aynı zarfa atılan oyda ilçe belediye başkanlığı oyları pırıl pırıl, meclis üyelerine verilen oylar pırıl pırıl ama sıra büyükşehire gelince "Şaibe var" gülerim buna. Bu darı bizi sevdi, sevdi kardeşim. Derdiniz ne?

"KİMSE KENDİ CEBİNDEN YATIRIM YAPMIYOR"

Biz kimseden talimat almayız. 16 milyon insandan alıyorız. Temizlemek şeffaflığa devam edeceğiz. Üretici demokrasiyi göstereceğiz. İstanbul'un önünde geçmiş en demokrat belediye başkanı olacağım görüyorum. Birileri bu çevrede yaşayarak ayırmaya çalışsa da bizde yapacağız. Efendim beni Çamlıca Camii'nin açılışına davet etmedi. Biz bu memlekete bizi yönetsin diye insanlar seçiyoruz. Biz bu şehirlere bizim işlerimizi yoluna koysunlar diye belediye başkanları seçiyoruz. Kimse kendi cebinden bu şehirlere ve ülkeye yatırım yapmıyor. Her açılışımız bizim açılışımızdır.Bu milletin parasını çarçur etmeden hizmet ederkensiniz.Bizi bin varsayılan temsili davet etmeseler de bizdede bin bin varsayılan daveti edeceğiz.

Ben 10 yıldır 5 var sofralara gitmiyorum. Size ve buradaki belediye başkanlarına da tavsiye ediyorum; bu şehirde evlerinde iftara gideceğiz. Ramazanın ilk günü Sultanbeyli'de rastgele bir evin kapısını çalacağım.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.