E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesi verdi---

İmamoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesi verdi

İmamoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesi verdi
31 Aralık 2019 - 12:40 borsagundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna itiraz dilekçesini Beşiktaş'taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne verdi. İmamoğlu, 3 bilim insanının raporunu okuduğunu ve uykularının kaçtığını söyledi

İmamoğlu, dilekçesini sunmadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, ÇED raporu ile ilgili sürecin usulüne uygun yürümediğini belirterek, "Baktığınızda önce plan askıya çıkar. Sonra projeye göre bir ÇED raporu uygulanır. Her şey apar topar." dedi. Kanal İstanbul ile ilgili verilen örneklerin yanlış olduğunu kaydeden İmamoğlu, “Bakın dünyada böyle 50 tane kanal var, deniliyor. 100 tane de olabilir, 200 tane de olabilir ama İstanbul bir tane. İki kıtayı birleştiren coğrafya, bir tane. " dedi. İstanbul’un 2 kıta üzerinde kurulu olduğunu kaydeden İmamoğlu, “Bir tanesi Asya, bir tanesi Avrupa. Yaptığınız şey, ne olacak? Hangi kıta olacak? Bir şey mi üretmiş olacaksınız? Tümüyle şaşkınlık verici." diye konuştu. 

Ben burada, genç insanlar görüyorum, sorumluluk sahibi insanlar görüyorum” diyen İmamoğlu, "Biz İstanbul’da, 7-8 Ocak’ta İstanbul’un suyunu konuşacağız. 9-10 Ocak’ta Kanal İstanbul’u konuşacağız bütün bilim insanları ile. ‘Olumlu düşünenleri de davet edin’ diye talimat verdim. Gelsinler, anlatsınlar." dedi.

“BU ŞEHRİN EKSTRA BİNALARA İHTİYACI YOK” 

“Tümüyle insani, vicdani, bu ülkenin ve bu şehrin geleceği için konuşuyoruz” diyen İmamoğlu, “Bu şehrin ekstra binalara, ekstra nüfusa ihtiyacı yok. Bu şehrin, korunmaya ve insani gelişime ihtiyacı var. Bu ülkedeki gençler, liseli gençler, niye ülke dışına gidiyor? Bunu araştırmamız lazım. Onlara kaliteli bir ekosistem oluşturmamız lazım. Yeni teknolojileri geliştirerek, üreten, yeni katma değerlerle bu şehre katkı sunan nesilleri, bu şehirde var etmemiz lazım. Korumamız lazım. Onlara uygun ortamları var etmemiz lazım." diye konuştu. 

Yaşanan sürecin siyasi bir tartışma olmadığını söyleyen İmamoğlu, “Siyasi abluka altında köşe yazısı yazmak, TV’de konuşmak… Bunları bir kenara koyalım. Bir başka konuda beni yerden yere vurun. Ama bu başka bir konu. Bu sizin çocuklarınızın, torunlarınızın konusu. Bizim konumuz değil. Bu şehrin geleceği. Herkes evine gittiğinde söylediklerini çocuğunun, torunun gözlerinin içine baka baka bir daha gözden geçirsin. Bu güzel şehrin, güzel insanlarımın, 16 milyon vatansever vatandaşımızın, 82 milyon vatansever yurttaşımızın haklarını korumak adına Kanal İstanbul’un ÇED Raporu’na itiraza geldim. Bu süreci sonuna kadar takip edeceğim. " dedi. 
 
İmamoğlu, “Dün akşam saatlerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni şehri 100 binlik planlara işledi. İBB’nin yaptığı bir plandı bu. Siz bu konuya itiraz edecek misiniz” sorusuna, “Gayet tabi itiraz edeceğiz, öyle bir plan olur mu? " yanıtını verdi. 

İmamoğlu, İBB ekranlarının Kanal İstanbul için kullanılmasının eleştirilmesi yönündeki soruya ise “Daha da çoğalacak. Ben, belediye başkanıyım. Toplumu bilgilendiriyorum. Bilgi alma hakkına saygı duyarak onların, bilgi almasını sağlıyorum" dedi. İmamoğlu, “Projeyi isteyenler de olduğu söyleniyor…” hatırlatması üzerine İmamoğlu , “İstanbul’u sevmemektir, doğru. Biz şehrin vicdanını temsil ediyoruz. Ben istemiyorum, diye, kimse bu işi istemiyorum demez. Bir başkası istiyor diye de kimse de bu işi istemez. Akıl ve bilim var, raporlar var orada. Onları incelesinler. Metrolardaki yayınlara devam edeceğiz. Daha çok bilgi sahibi yapacağız. Bugüne kadarki bilgi sahibi yapılmamanın tam aksine daha çok bilgi sahibi yapacağız. Daha fazla insana bilgi aktaracağız” şeklinde yanıtladı. 
 
İmamoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamaların ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü evrak kayıt bölümüne girdi. Memurlarla ayak üstü sohbet eden İmamoğlu, daha sonra projeye niçin karşı olduğunu anlattığı itiraz dilekçesini sundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (62)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk.02 Ocak 2020 04:04

    İstanbul peygamberimizin övdüğü bir şehir hiç bir dinsiz haçlı münafık İstanbul u yönetemez rezil olur gider. Rahat olun .

  • Hayalet11 Şubat 2020 01:47

    AKP bu yüzden rezil oldu zaten kaybetti yetmedi yine kaybetti

  • Yörükali 01 Ocak 2020 22:00

    Bu millet fakir diyen halt etmiş, mahellede park yeri bulunmuyor, çift araba millet, A101, Bim gidiyorum millet çift araba alıyor... Şu fakiri bir göremiyorum..

  • erol g.01 Ocak 2020 01:24

    İMAR YETKİSİ SADECE BELEDİYELERİN OLMALI BELEDİYELER KÜÇÜK UCUZ PREFABRİK KONUTLAR YAPARAK DÜŞÜK GELİRLİLERE KİRAYA VERMELİ İNSANLARIMIZ KONUT SATIN ALMAYA ZORLANMAMALI BUGÜN BİR YERDE İŞ BULUNUR YARIN İŞTEN ÇIKAR BAŞKA YERDE İŞ BULUR VEYA TAYİNİ ÇIKAR

  • Bay e01 Ocak 2020 00:31

    Devlet meselesi ise gerisi lafı güzaftır

  • Selahattin Ölmez31 Aralık 2019 23:13

    Bunlarda proje yok vizyon yok yok da yok.ancak yıkım yıkım yıkım .bunların yaptıkları yapılanları yok etmek ve yıkmak.eğer olsa kafamıza çalarlar idi.

  • WHAT31 Aralık 2019 22:48

    Türkiyede aç varsa Almanyaya gelsin. 8 saat çalışırsın 70 euro alırsın. Depo  19 litre yakıt 51 euro. 1 kg dana eti 2 euro. malum bildiğinizo tekirdağ ayranı 4 euro. Biz burada maaş alınca, karşığılında alınanlara alım gücü diyoruz. biz 1 gün de alıyoruz maaşla. Siz aracın deposu için 5 gün çalışıyorsunuz. 1 kd et için 1 gün.  Hala akıllanmadınız. Saçma sapan yerlere yatırım yapma sevdanızdan 20 yıldır kurtulmadınız. İtalya da kuzen var. Asgari ücret alıyor. Rahat yaşıyor. Hastaneye gidiyor sıkıntısı var. dediği şu. 1 kuruş para vermedim. türkiyedeki özel sağlık kuruluşları gibi devletten destek ve sınırsız hizmet alıyorum.  Yani gavura çalışırsn en düşük ücretle bile. ama senden aldıkları her kuruş sana en kaliteli hizmet olarak döner. İngilterede köpek hastanesinde lazerle fıtık amelliyatı yapılıyor. Normal bişi bu. Ama Ülkemde hala 5cm kesilip, ince nejterle aynı sistemle insanalr amelliyat oluyor. Ya aklı olan verdiği 1 kuruş paranın karşılını sorar.  

  • kaça01 Ocak 2020 01:44

    Kiran kaç euro? 1 KG ekmek kaç euro? Bir paket sigara kaç eeuro?

  • Bozkurt31 Aralık 2019 21:11

    Ahmet isimli ağzı bozuk yorumcu FETÖ nün çığırtkanlarından biri galiba?

  • Ahmet31 Aralık 2019 23:58

    Ayıp değil mi, yazdıklarım hoşuna gitmedi galiba, işte, böyle insansınız, doğru söyleyince,eliniz, ayağınız,birbirine dolanıyor, hemen çamur at,izi kalsın, yazdıklarım ağır gelince fetöcü olduk öylemi,biraz cik delikanlı olun.

  • mantık31 Aralık 2019 23:10

    Aslında sen kendini anlatıyorsun!  Nasıl da korkak ve tırsıksın!  İsimlerin sahte nicklerin seni gizleyeceğini düşünecek kadar da saftiriksin!   Artık kaybettiniz!  Yani siz hem aklınızı  hem imanınızı şeytana kaptırdınız!  Kendi ülkenize yaptığınız ihanet ise   Türk tarihinde görülmemiştir.  

  • gerçek.31 Aralık 2019 19:31

    hükümet 8 yıldır çalışıp proje hazırlamış sen hiç bir iş yapmadan brigünde hepsinin kötü olduğunu söylüyorsun işinin atmasyon olduğu bundan belli.

  • evet..31 Aralık 2019 18:29

    bu ülkenin kanal sorunu yok, boğaz sorunu var. aç millet aç

  • Ahmet31 Aralık 2019 22:12

    Evet dedin, kanalı kabul ettin, hakikaten de boğaz sorunu var,gemiler için doğru,ama aç insan dedin de benim yaşım 50 daha haberler de insanın aç olarak öldüğünü görmedim çok şükür,ama İstanbul'da suların akmadigini,halicin bok koktuğunu, çöp dağlarını, ortalıkta aç farelerin çok gördüm,sen hiç gormedinmi,yoksa sen o zaman Dünya'da var mıydın, adın ne, adın laf diye konuşuyor sun

  • dede31 Aralık 2019 19:32

    bu aç aç işi askerdedki aç aça benzedi artık bkokunu çıkardınız rezidans çocukları.

  • Boğaz31 Aralık 2019 18:28

    Ya evde 5 boğaz var, onları doyurmak ekmek almak, yemek almak, için asgari ücrete razı olan bir çok işsiz var....  İstanbul boğazuna 100 milyar usd harcayacağına, gir dededi çanakkalede şehit düşen türk milletinin işsiz ettiğin, fakir bıraktığın, gariban yaptığın asil milletinin boğaz sorununa harca o parayı. Utanmada kalmadı. İlimden bilimden uzak yaşaya yaşaya, ne kpss adil, ne memurluk sistem, ne hukuk, nede başka bişe 

  • Ertuğrul Gazi'nin Torunu31 Aralık 2019 17:06

    Sizler yorumlamayın boşuna, yormayın beyninizi, Osmanlı Torunu zaten gereğini yapacak, KANAL İSTANBUL'U ORAYA DİKECEK, cumhur gece gündüz kanalda seyf-ü sefa edecek, CHP'liler en çok düada bulunacak. Başta Ekrem bey ailesiyle sandal turuna çıkacak. Yazın bir kenara.

  • İşkence projesi31 Aralık 2019 15:54

    Kanal İstanbul adında araplar için büyük bir havuz yapılacak. Bunun bedeli olarak, en iyi ihtimal ile, İstanbul halkı susuz kalacak, tarım ve hayvancılık büyük darbe yemeye devam edecek, en az 7 yıl boyunca İstanbul ve Edirne trafiği sefil bir hale dönüşecek. 16 milyon İstanbullu ve İstanbul ile ilişkisi olan Türk halkının çekeceği büyük çile cabası.

  • Ahmet31 Aralık 2019 16:43

    Isminiz de senin kadar çirkin,kim senin sözüne inanirki

  • fafa31 Aralık 2019 15:44

    Umarım durdurursunuz.Su 16 milyona yetmezken bir 16 milyon daha göçecek.Anadolu ve tarlalar boş kaldı,bütün yük İstanbul,Bursa ve İzmir'in üstüne bindi.

  • Ahmet31 Aralık 2019 18:39

    fafa, troll, anlaşılan siz bu ülkenin vatandaşı değilsiniz,yabancisiniz, müslüman Mahallesi'nde salyangoz satanlar dansınız,ben Anadolu,da yaşıyorum, neden isminizi kullanmıyorsunuz,yoksa sabıkalı mısın

  • fafa31 Aralık 2019 17:07

    Ahmet,ben Anadolu'ya giderim de senin halin ne olacak?Bir gün gelecek,troller iş bulamayacak.

  • Ahmet31 Aralık 2019 16:46

    İstanbul senin babanın malımı,yoksa rahatınmı bozuldu,git Anadolu'ya birazda sen üret,biraz faydalı ol, pişkin adam

  • Nedim31 Aralık 2019 15:12

    Bu Krismıs neredesin sahte imam?  Kazlarla kaz ziyafeti hindilerle hindi partisi, tabi şampanya ve İzmir şarabı da olacak!  Ancak bu sefer gazeteciler olmayacak!   Gasteciler olmalı tabi ki!

  • Nedim31 Aralık 2019 19:20

    Sanki yapmadığı şey!  Koçum asıl günahkarlık olduğundan farklı görünmektir!  Bunun da ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun!

  • fafa31 Aralık 2019 17:08

    Günahkar olma.

  • anıl31 Aralık 2019 15:06

    haw he he...

  • esogel31 Aralık 2019 14:59

    İnşallah Devletimiz O Kanal yerine Binlerce Fabrika yapar. İnsanların Kanaldan çok işe ve üretime ihtiyacı var.

  • Ahmet31 Aralık 2019 16:32

    Önce ismini güzel yazmayı öğren, hayatında hiç dilekçe yazmadinmi,bu adamlar oraya ne yapacak, iş sahası yapacak, ülkeye gelir getirecek,katma değeri yüksek para,ve orada binlerce insan çalışacak ,şehidin trafiğini rahatlatacak,2 şehirde kurulacak, yoğunluk otarafa gidecek,yani anlayacağınız İstanbul nefes alacak, Türkiye para kazanacak, fena mı olur.

  • baran31 Aralık 2019 15:48

    Boğazdan günde 120-140  gemi geçiyor!  Boğaza girmeden önce 13-16 saat sıra bekliyor!  Yani tehlike büyük!   Fabrikalar ihtiyaca göre yapılır!  Üretim olması için talep olmalı!  Ürettiğini satamazsan  bir halta yaramaz!  1997-98 tekstil de yüzlerce şirket battı!  2001 krizinde ise binlerce şirket ve   1 düzine banka!  Yani laf salatası ile bu işler olmuyor. Fabrikayı devlet yapsın sen devlete kabadayılık yap iş yapma orada siyaset yap!  hep beraber batıralım ülkeyi!  

  • Nedim31 Aralık 2019 14:41

    Şunun bir yüz haline bakın;  bunda zerre kadar bir endişe, gam var mı?  Koca İstanbul un belediye başkanı olan kişi bu kadar rahat olamaz, olmamalı!   Fakat bundaki pişkinlik rahatlık ve kurnaz tilki tavırları buna oy verenlerin nasıl bir korkunç hata yaptıklarını açıkça belli ediyor.  Avami akla göre ortaya bir yalan atıyor sonra bunun doğru olmadığı ortaya çıkınca tekrar pişkinlikle aynı şeyi söylüyor.  Bu durumda  Avrasya tüneli,  Marmaray ın çoktan depremi tetiklemesi gerekirdi!  Şurası çok açık ki  ideolojileri kendilerine siper yapıp aslında gerçek kimliklerini gizleyen bu  ve benzeri zevatların  gerçekte kim oldukları  artık Türk milleti için kesinlikle sır değil.  Bunların dediği gibi madem ülke batıyor sen niye bu kadar rahatsın!  Aslında bunlar battı bitti derken temennilerini ifade ediyor!  Tam bir tiyatrocu!

  • edy31 Aralık 2019 14:38

    kanal ile istanbulun yapı stoğu bir nevi yenilenecek. depreme dayanıklı binalar yapılacak,vs.  ne diye karşı çıkarsın. ha birde arzı 30 metre yarmakla depremin tetikleneceği ,kanal tuzlu suyunun kendinden yüksek baraja osmoz yapacağı türünden üfürmeler var ki demeyin gitsin.  

  • fafa31 Aralık 2019 15:46

    Her şey yapılır da sana bana bir şey yok.Zeninin sözcülüğünü yapma.

  • Cengaver31 Aralık 2019 14:34

    İmam bayıldı kanal bitiginde manzaray bakıp imam bayıldı yiycez

  • Ryu ken 31 Aralık 2019 14:28

    İstanbul un ortasında bir Arap Adası oluşacak. Hatta ayrı bir belediye bile olabilir.. Boğazlar anlaşmasından taviz verilecek... Ayrıca kanaldan gemiler geçecek ve para gelecek diye bişey yok.. Orada yat limanları yapılacak, yatlar ufak tekneler vs. girecek...zengin araplar haftasonu evinden çıkıp teknesiyle tur atıp, keyif yapacak.. Proje öncesi çok büyük arsa rantından vurgun yaptılar, proje yapılırken de malum firmalar yapım işinden vurgun yapacak ve proje sonrasında da oradaki işletmeler, konutlar, lüks villalar dan gelir olacak.

  • Ahmet31 Aralık 2019 15:04

    Adında yabancı kendinde yabancı,ne olduğun belli değil, yaptığın yorum sağlıklı değil.

  • Proje ile gelen projelere itiraz eder manidar31 Aralık 2019 14:16

    Keşke bizde sana itiraz edebilseydik terör sevicilerin oyuyla gelmene

  • emekci31 Aralık 2019 14:03

    boşverin, yıksınlar ormanları, su alanlarını. ekstradan 5-6 köprü daha yapıp, haraca bağlasınlar halkı deli dumrul gibi. marmara denizinde çevre felaketine de sebep olsunlar. halk ne kadar kötü bir proje olduğunu yaşamadan, milyarlarca dolar borcun altına girmeden, yeni kanal manzaralı yalılarda katarlıların sefa çektiğini görmeden akıllanmayacak.

  • Ahmet31 Aralık 2019 15:20

    Sakıncalı bir yorum,oraya Almanlar, İngilizler, Amerikalılar,gelseydi, yorumun ne olurdu, ikincisi, sermayenin, anavatanı olmaz,para güvenli yere gelir,insanlar ekmek yiyecek,iş sahaları açılacak, binlerce insan calisaçak,neden bu kadar homurdaniyorsun,paran varsa sen al, ayıp değil mi,istemezükçü,biraz geniş ol.

  • Berk31 Aralık 2019 13:41

    Adam Adam adam hersey cok guzel olaacakkkkk

  • Bir yorum31 Aralık 2019 15:08

    Başka bir   ...kten anladığın yok zaten!  '''trol, battık , bittik'', ve malum slogan

  • Allah Büyük31 Aralık 2019 13:41

    ALlahın'ın işine karışılmaz.Denizlerimize bereket, İstanbul stratejik konumu ile dünya ülkesi yaptı bizleri. Bu doğal ve güzel nimetlerini yok etmenin. GAvur gemilerine İstanbul'u dünya malı usd ler için yok etmenin anlamı yok. Dünya malı dünyada kalır. Bırak Allahın yarattığı İstanbulda öyle kalsın. Şükür memleket topra olmuş Atatürk işgalden kurtarmış. Fatih gibi Yeniden Türk toprağı yapmış. 2020 de ARap toprakları haline gelmiş. Kşmileride ihanet ettim dite itirafda bulundu. Burak İstanbul Türk topra olarak kalsın. kanal manal diyip elin arap ve gavuruna satılmasın o topraklar...

  • Ahmet31 Aralık 2019 15:28

    İstanbul Tapu dairesi senin elindemi,o kadar biliyorsan,sen neden almadın ,her şey çok güzel olacak,merak etme,utanmazlar,daha birtane çivi çakmadiniz İstanbul,a bol bol çene yapmayı bilirsiniz,birde homurdanmadan bir iş gelmez elinizden,bu memlekete külliyen zararsiniz.

  • ahaha31 Aralık 2019 13:37

    a köşesinde imamoğlu ... b köşesinde yardakçılar... halk kime inanıyor ? farklı yerlere oy versede, imamoğlunu dürüst buluyor ve inanıyor. : )) o bakımdan kanal hikaye ...işçi zam istiyor.. bebeler aş ekmek... nineler sağlık hizmeti gerisi hikaye... 

  • Ahmet31 Aralık 2019 16:02

    Senin ismin ahaha mı,yoksa haham misin, önce nesin,kimsin insanlar seni neden dikkate alsın,benim gözümde faili meçhul birisin, çık delikanlı gibi adını yaz konuş,adam iş sahası açıyor, sen ne yapıyorsun,homurdaniyorsun

  • ..31 Aralık 2019 13:35

    Türk milleti istanbulu' na sahip çıkıyor. bizansı oyunları da.. 7 düvelin dümenleri de...İstanbul ihaneletide... her zaman türk milletince bertaraf edilmiştir.... Millet ve halk her daim İstanbul'una sahip çıktı.  Seçim seçim dediniz aldınız boyunuzun ölçüsünü.. Referandum çıksa, .  . anket yapacak cesaret veren anket sonucu bile çıkmadı. Hemde kendi anketçilerin yaptığı kararlarda bile kanal çıkmıyor... Troller bile referandum yazamıyor. yandaş medyacılar, yandaş yazarlar, hatta tvler ve yalakalarda referandum demiyor. 1 sonuç yok kendileri için : ))) yandaş paralı toroller bile yazamıyor..... referandum diyemiyor. sonuç ortada. o bakımdan Türk milleti ne derse olacak.. Millet uyandı. Akıllı akepeliler bile bu duruma karşı ve pişman durumda. Yardakçılar, ve bu işten para kazananlar konuşuyor. Eeeee TÜRKİYE 5 DEN BÜYÜK  : )))

  • Ahmet31 Aralık 2019 15:49

    Isimsiz dilekçe yazılır mı, önce delikanlı ol,kaçak güreşme,orada binlerce insan çalışacak,yeni yerleşim alanları açılacak,devletin kasasına para girecek,sen yabancimisin, Türkiye vatandaşımızın, sen nesin kimliksiz

  • Mehmet Ali. 31 Aralık 2019 13:28

    Baş pikoposun heykelini yapanlar böyle ülke için hayırlı şeylere itiraz ederler. Bunların bu güne kadar yaptıkları hayırlı bir proje varmı. Ama her şeye itiraz her şeyi anayasa mahkemesi Ne götürüp ülkenin önünü kesmek bunların mesleği. 

  • Tufan31 Aralık 2019 13:19

    Fare dağa küsmüş hesabı. Seve seve o kanalı onaylıyacaksın. Hatta zamanı gelince para kazandığını görüp kıvırıp "ben zaten aslında yapılmasına karşı değildim" diyeceksin.

  • Vb31 Aralık 2019 13:19

    Şova devam, bu adam 5 yılı böyle geçirecek..... Yaptıkları ( Beylikdüzü, Makarios, yorgo...mavi beyaz....) Yapacaklarının teminatı.....

  • BİR DOST31 Aralık 2019 13:14

    En yakın seçime kadar sık dişini İmamov, o makam sana çok fazla.

  • gobel6631 Aralık 2019 13:13

    CHP sporluların her engellemesine boyun eğilseydi şuanda boğazda sallarla ulaşım sağlanıyordu.

  • AHMET ÖZBİR31 Aralık 2019 12:59

    SEN öncelikle DEVLET'E İTİRAZ EDİLMEYECEĞİNİ öğren! Kanal İstanbul'a HAYAT verecek, BOĞAZ'ı FERAHLATACAK, torunlarımıza GELECEK SUNACAK! Yıllık 8 MİLYAR DOLAT gelir getirecek. Devlet tecrübeli ve cesaretli SİYÂSÎ LİDERLER ister, Beylikdüzü Bld.Bşk.lığı yapmakla herşeyi bilirim ayakları yapma, DEVLET AKLINA KARIŞMA!..

  • Denizci29 Ocak 2020 17:37

    Ama senin kör cahil su katılmamıs aklına karıştırma gerekiyor. Nerden gelir gelecek acaba

  • kamil31 Aralık 2019 14:19

    Daha devlet ile hükümetin farkını anlayamamış ahmak seni... sana boşuna para veriyorlar... hiç bir mok bildiğin yok ancak saçma sapan yazılar yazıp duruyorsun... 

  • Evet..31 Aralık 2019 12:53

    Ya kanal.. Ya Allah'ın yarattığı İstanbul... İstanbul kanalla hayırlı olsaydı, Allah zaten öyle yaratırdı. İstanbul'un keyfi estetik ameliyatını istemiyoruz. Allah böyle yarattı. Bizde böyle İstanbul diyoruz. Allah'ın için karışılmaz. İstanbul böyle çok daha güzel...

  • dada31 Aralık 2019 14:47

    zeval ve hudus durmuş bir süreç değildir. 15 bin sene önce boğaz yokmuş, karadeniz  de 100 metre eksi kodda imiş. ağaç ta mı dikmeyelim. 

  • Gülfidan Solmaz31 Aralık 2019 14:02

    Nihat kardeşim çok fena oturtmuşsun zavallı insana. Alsın senin bu sözünü donsuz dolaşıp dursun. Eline sağlık.

  • Nedim31 Aralık 2019 13:26

    Allah seni de donsuz yarattı!  Yani hayata donsuz devam etmen mi gerekiyor.  

  • Fatihin Fedâisi31 Aralık 2019 13:14

    Evet zavallı illet! Allah'ın yarattığı İstanbul bomboş bir arazi idi, şehirli olan insan kendine barınak yaptı, yol yaptı, köprü yaptı, ne olacak şimdi geriye mi dönelim. Tabi sizin gibi istemeyüzcü CHP zihniyetine tabi olanlar için medeniyet gereksiz değil mi?

  • tarık31 Aralık 2019 12:48

    istediğin kadar itiraz et,,YAPILACAK o kadar.

  • Gargamel31 Aralık 2019 12:46

    Tam bir şarlatan takiyeci