E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu 'Aday olacak mısınız?' sorusunu yanıtladı---

İmamoğlu 'Aday olacak mısınız?' sorusunu yanıtladı

İmamoğlu 'Aday olacak mısınız?' sorusunu yanıtladı
17 Ekim 2021 - 01:20 borsagundem.com

Diyarbakır'da ziyaretlerde bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, gazetecinin "Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mısınız?" sorusuna "Bu düzenin değişmesini sağlamak, ülkemiz için hayırlı olacaktır. Diğerleri detaydır. Bence şu an motivasyon bu olmalı" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Diyarbakır'da esnafı ziyaret etti, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Eşi Dilek İmamoğlu ile kara yoluyla Elazığ'dan Diyarbakır'a gelen İmamoğlu, merkez Sur ilçesinde Hz. Süleyman Caddesi'ndeki esnafa ziyarette bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra otele geçen İmamoğlu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasınca sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantı öncesi bir gazetecinin "Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mısınız?" sorusu üzerine İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Her gösterilen ilgide, ‘Ben görevimi daha iyi yapmalıyım. Milletimize, 84 milyon vatandaşımıza, aynı zamanda elbette ki İstanbul'umuza bu anlamda en faydalı işleri yapmalıyım' sorumluluğu ile doluyorum.

Siyasal süreçte bunlar tartışılabilir, konuşulabilir ama şunu ifade edeyim, bugün Türkiye'nin en üst seviyede ittifak ruhuyla günün sonunda en doğru kararı vererek bugün bana göre, ülkenin en az yüzde 75'inin mutsuz olduğu, niye mutsuz olduğu diyorum, ekonomik olarak araştırmalar yüzde 75-80, adaletle ilgili araştırmalar yüzde 75-80, eğitimle ilgili araştırmalar yüzde 75-80 düzeyinde bir mutsuzluk söz konusu. Bu kadar mutsuz olan bir topluma karşı siyasi anlamda muazzam bir ittifakla süreci başarıya eriştirmek ve bu düzenin değişmesini sağlamak, ülkemiz için hayırlı olacaktır ve bütün o kötü gidişlere son verecek ve geleceğe dönük de muazzam bir başlangıç yapacaktır. Diğerleri detaydır. Bence şu an motivasyon bu olmalı."

Bir il daha aşılamada mavi kategoride

AB'nin yanı sıra 12 ülkeyle daha aşı sertifikaları karşılıklı tanındı

Galatasaray'da Cengiz ve yönetim kurulu ibra edilmedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (56)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ya sen18 Ekim 2021 12:32

    İyi ki bu soytarıyı halk İst. bl. baş. tanıdı nasıl bir bukalemun  olduğunu anladı. Yoksa bu vatan çıkmaza girerdi.

  • Sami18 Ekim 2021 00:02

    Yalanla dolanla iktidara gelme hesabı yapanlar iktitidar olsalar memlelketin ayarını bozar doları 50 lira yaparlar sonra topu geçmişe atarlar Vaybenim vatandaşıma

  • eee17 Ekim 2021 22:40

    Ne saldırmışlar be İmamoğluna :D o kadar çok korkuyorlar. İsmine bile tenezzül edemiyorlar. Krallığı yıkacak imamoğlu diye :D hahaha 2 kere İstanbulu  aldı adam. Hem de onca ıvır zıvır resmi makamların yönlendirmesine karşı kazandı. Bu kadar korkulacak bişe yok. Adam yasada yazmayan hiçbir işi şuana kadar uygulamadı. Her yaptığı yasal ve hukuki. o bakımdan isterse hdp li olsun, isterse başka partili. Haklara hukuka, saygılı olsun ben oyumu her daim veririm.

  • Bir yorum18 Ekim 2021 03:52

    O  ne biçim nik lan gerzek!  İstanbullu canından bezmiş cevap verecek makul bir yorumun var ise yazarsın yoksa s. olur gidersin.    

  • Ahmet Otzbir Vekili17 Ekim 2021 22:18

    Yeter ya, 20 yıllık uzmanlar profesyoneller usd 9,20 tl yaptı. Belliki bu işten anlayanlar ekonomik sıkıntıları çözemiyor, Bırakalımde bu işten anlamayanlar :D bizleri bu ekonomik buhrandan çıkartsın :D  Merkez basası bol iken benden oy moy çıkmaz. Üniversitesliler diyorki, yemekler pahalı, vekil diyor, yaa az az veriyorum yemekleri, israf olmasın... zamlar az az yapılıyor diyor . kardeş çözüm üretemiyorsan istifa eder gidersin. Millet vekilleri, 1 tl ye çorba içecek, 5 tl ye kardın doyuyacak, bilmem kaç milyar maaşları var. Öpğrenci kyk yurdunda 10 tl ye sabah kahvaltısı edecek.. yeter yaa, Bu işten anlamıyorsunuz siz. gidin artık milletin sırtından inin. Yük yapmayın bari. sonrad aimamoğluna saldırılar, ya sen ne yaptın ? yurt yok, yemek yok, üniversite harçlar dunya para, ana babalar işsiz, çocuk gurbette unide okuyacak.. yaa de get...

  • Ahmağa cevap18 Ekim 2021 07:36

    20 senedir kayıpsınız;  bu sefer tamamen tarihin çöp sepetine atılacaksınız.  2060 a kadar Muhazakar sağ  iktidar.  

  • serok agopyan17 Ekim 2021 19:27

    bu adam sözünün eri yiğit bir liderdir.başkanlık seçimlerine girerse sayın kılıçdaroğlundan bile daha çok oy alıp ipi göğüsleyecektir.bir kere gençlik var,potansiyel var.cumhuriyet tarihinde istanbul belediye başkanlığı yapmış,en başarılı belediye reisidir.metrobüslerin tıkır tıkır çalışması,yeni meto hatlarının yapılması,ucuzluk,hizmet hep yiğit başkan imamoğlu tarafından yapılmıştır.

  • irfanersim06 Kasım 2021 12:58

    Senin isminden de anlasilacaģi gibi bu memlekete hayırlı duan olmaz.O yuzden sen ne diyorsan bu memleket icin en hayirlısi tam tersi olanıdır.

  • baran17 Ekim 2021 21:36

    sömürünün yani emperyalizmin eri, askeri  demek istiyorsun!   Haklısın!

  • Bulent17 Ekim 2021 21:35

    Tabiki sana oyle demek dùser..secim zamani zulum 1453 de basladi diyenlerdensin..bizde ermenistan muhalefetini destekleyelim..ama onlar akilli bizim destegi reddeder.uyanik.

  • BEHLÜL GÖZÜKIRPIK17 Ekim 2021 18:37

    basın nasıl olsa ab ve abd nin elinde istediği halkı yönlendiriyor.bunun mansurun kılıçtaroğlu nun meral in ne özellikleri var ki bu ülkeyi yönetebilecek kapasite bilgi ve becerileri varmı ki bunları şişirt duruyorsunuz.

  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER17 Ekim 2021 18:35

    Eğer ülke bunlar gibilerine kaldı ise vay bu ülkenin haline var.millete daha beterini görmedi 1970 chp yıllarındaki yoklukları galiba onları özlüyor.merak etmeyin aynı zamana geri döneceksiniz.

  • İsimlere takılmayalım17 Ekim 2021 21:06

    Partinin adı eskiden iktidar olan ile aynı olunca yönetim şekli aynı mı olur? Eski Chp ile şimdi ki Chp aynı değil.. Baykal ve ekibi yönetimde olsaydı eski zihniyet diyebilirdik.. Kılıçdaroğlu heryönden mücadele ediyor, bu Chp farklı benim görüşüm.

  • Sait17 Ekim 2021 18:22

    Pkk k.çı yalamaya devam heşey çok güzel olacak

  • istanbul ayse17 Ekim 2021 17:26

    diyabakir buyuksehir baskan imoglu olacak iyi yakisir baskan

  • idtanbul17 Ekim 2021 17:17

    yorumlar baktim millet adayi kemal baskan veya meral hanim veya imanoglu veya mahsur ve babacan veya dger baskan adaylar bir oldu bakan 6 veya 7 parti isimler gerek yok bakanlik istiyecekmi olur ya hdp ya ic ve dis birde saglik bakanlik verdi o zaman ne olur acaba once miiletvekil maas ogretmen maas olsun belediye mas asgari ucretin 3 kat huzur haklarin iptal ve miiletvekil emekli iptal ve sinav olsun milletvekilleri esleri ve coculklarin havasinda gecilmiyor iptal

  • azılı solcu17 Ekim 2021 14:30

    bu yiğit adam söz verdiği gibi ekmek ve 1 lt.yeni sağılmış inek sütünü halkımıza bedavaya dağıttığını gördükten sonra bana göre yapılacak ilk seçimde tekrar seçileceğini düşünüyorum.çünkü halkımız ne derse o olur.halkımız çalışkan ve dürüst insanları her zaman seçmiştir.

  • Forever17 Ekim 2021 16:15

    Allah tan senin gibi sağlak ineklerden çok yok. :D  :D  :D  :D 

  • manyak herif17 Ekim 2021 14:20

    istanbul için gece gündüz c.tesi pazar demeden full çalışan bu yiğit adam her ne kadar 2.tur seçimde hdp lilerin oylarıyla oy patlaması yaparak belediye başkanı olsada bir vefa borcu olarak akpli değil hdpli kürt seçmenlere teşekkür mahiyetinde ve cumhurbaşkanlığına aday olursam gene bana oy verecekmisiniz hesabıyla diyarbakıra gittiğini,havayı koklayıp bir ışık görürse kılıçdaroğlunu çiğneyip adayım diye sahneye çıkacağını değerlendiriyorum.türkiyenin böyle gece gündüz çalışan,hiç tatil yapmayan ,yaz kış istanbullular için çalışan yiğit bir adaya ihtiyacı var.oyum bay imamoğluna.

  • RAMO CANCAN17 Ekim 2021 15:57

    yunanistan da çilingir masalarında da çalışıyor idi.işi gücü show yapmak devletin parası ile .

  • GERÇEK17 Ekim 2021 13:58

    bu zatı muhterem göreve geldiginden beri birşey yapmadı  

  • Volkan17 Ekim 2021 13:02

    Dilek İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olsun. Belediye de kaybedilmemiş olur. Bir taşla 10 kuş vurulmuş olur. "Olmaz olmaz deme olmaz olmaz" Zamanında hamsi kavağa çıkmıştı..

  • istanbul17 Ekim 2021 17:23

    guzel olur hdp de ic ve dis ve saglik bakanlik hdp olur

  • Nedim17 Ekim 2021 12:57

    Velev ki bu zevat iyi işler yapmış ya da yapma gayretinde olsun biz niye menfi yorum yazalım?   Var mı yok?  Buna rağmen bu pişkinlik ve eleştiriye tahammülsüzlük Türk milletine olan kininden başka bir şey değil.

  • BEHLÜL GÖZÜKIRPIK17 Ekim 2021 12:36

    basın işini güzel yapıyor hiç bir değeri olmayan.hiç bir başarısı tecrübesi vizyonu projesi olmayanları ülkemizin başına getirtterek ülkemizi batırmaya çalışan dış güçler adına çalışmaktadır.istanbul belediyesini finansal olarak batırdığı, belediyeye 13 000 kişi kapı önüne koyarak 45 000 kişiyi işe aldığı chp milletvekiline 2 trilyonluk halk otobüsü ihalesini kıyak çekildiği söylenmektedir.

  • Orkun17 Ekim 2021 12:35

    Bu adam birak belediyeyi mahalleyi bile yonetemedigi belli oldu isi gucu air pirt.. onune bir tepsi koydular..pkk..feto..ahmak sag kesimden oy alip basimiza baskan kesildi..ama gorceksiniz dive vuracak.. ayni hatayi yaptik pismaniz.

  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER17 Ekim 2021 12:14

    benim tahminim kasım veya aralık ayında kandil  sincar ve suriye ye operesyon yapılacak ve kökleri teröristlerin kazınacağına dair.bundan panikleyen hdp chp sıkıştırıp her gün ortalığı karıştırarak gündemi değiştireceğini düşünmekteyim.

  • Alper17 Ekim 2021 12:09

    Artik agzimi bozacam lan MILLET ittifakina oy veren ahmaklar daha durun ...HDP sizden APO nun heykelini dikmesinizi isteyecek siz simdiden kendi ahmaklariniza nunu alistirin.sen FOSFORLU CEVRIYE.. once HDP pkk yanindadir dedin sonra cikti yardimcilarin..Hdp mesrudur zirvasini yapmaya basladi..sen bari guya milletciymis..yaziklar olsun sana ve sana inana ..kiyamette iki elim YAKANIZDADIR.. gecmiste size oy vermissem..Haram ZIKIM olsun..hic siz bu ulkeye sehit verdinizmi..utanmaz arlanmazlar..rabbim sizin BELANIZI verecek tum dualarim bunun icin.

  • AGOP SEMİZYAN17 Ekim 2021 12:57

    dostumuz millet itifakı yakında göreve gelecektir.

  • BORSACI17 Ekim 2021 12:07

    seçim degil geçim derdimiz var seçim gününe çok zaman var .ALLAH BU ÜLKEYE ÇALMAYAN ÇALDIRMAYAN DÜRÜST LİDERLER NASİP EYLESİN.

  • Salih17 Ekim 2021 12:20

    Zubuk bana acik konus varsa yolsuzluk git savciya ESA's hirsiz by imamoglu..hep sastik dustuk oy verdim.hata etmisiz.

  • fafa17 Ekim 2021 12:00

    Acele etme Bey'im devlet devlet tecrübesi olmayan bakanları gördük ülkeyi perişan ettiler.Devlette pişmek gerekir.

  • Nihat17 Ekim 2021 12:40

    Atıyosun!   Perişanlığın ne olduğu anasol d hükümetinda gördük  2001 krizi Kemal in hastane leri vs. yaşayan bilir. Sallama atma!  

  • Ahmak grup sizi 17 Ekim 2021 11:21

    Aç kalan akçomar lar hücuma geçmiş köpekler istedi di-ye atlar ölmez.....

  • hedef kızılelma17 Ekim 2021 19:30

    sen kime ahmak diyorsun lan şerefsiz şeref

  • AhmetK17 Ekim 2021 18:06

    Ceddini bi arastır, yunan işgalınden kalan kılıc artıgı yunanlardan yada ermenilerden biri olma.. beyınsız mahluklar. Din dusmanlıgından aklınızı kaybetmıssınız. ataturkcu dıyen hdp ile birlik olan salaklardan birisin sanırım

  • Nihat17 Ekim 2021 12:51

    Bu kadar mantıklı eleştiriye rağmen hakaret edip anlamazdan geliyorsan senin tecavüz ürünü bir mankurt olduğun kuvvetle muhtemel.

  • Bir yorum17 Ekim 2021 12:24

    Hadi oradan aç köpek!  Seni kimlerin beslediği belli pkk köpeği!  

  • Nedim17 Ekim 2021 11:15

    Arkadaşlar dikkat edin KHK  yi bahane edip  Feto teröristlerini af vaadi Şansolye merıl  Bilderbergli Ali  Bay Davut hepsi ağzına pelesenk etmiş. Kripto kemal bürokratları tehdit ediyor.  Bunlar nasıl bu kadar rahat?  Çünkü bunlar Üst akılın yönlendirilmesi ile yapıldığı açık. YAkında  Türk Milletini (bizi seçmezseniz kötü olur şeklinde) tehdit ederlerse  hiç şaşırmayın.  Bunların yönlendirmeli kukla robotlar olduğunu hiç unutmayın.  

  • Mucise Reis ;)17 Ekim 2021 11:03

    Bu seçim tamamn ortak ve birliktelik ile geçiyor. En büüyük cumhur ittifakı Recep bey. Millet ittifakı x kişi olacak ama bu kişi surpsiz biride olabilir, tanındın popüler biride. ama her durumda millet ittifakı bu ilk seçimde ortak isimle çıkacak karşımıza. peki, şuan imamoğlu, yada mansur neden aday  olsun kı ? neden durduk yere konumlarını bıraksın ? yenı gelecek millt ittifakı başarısı sonucunda, değerlerine değer katacak, daha farklı plan proje ve işlerini dahada arttırabilekecekler. Böylece bu seçimler değil, bir sonraki seçimlerde, chp, iyiparti, hdp, yada diğe rmillet ittifakı adayları birbiri ile yaşışacak. Buyuk yarışta parti içi kurtarıcı olabilirler. O bakımdan bu seçimlerde imamoğlunun aday olması, hem siyasi geleceği, hem chp, hem ittifatklık için çok erken olur imamoğlu stratejısını çizmiş gördum. Anlayana : ))

  • Fotoğraf17 Ekim 2021 16:18

    Sana çaksalar da girmiyor!    Çok laçka olmuş!  

  • Mucise Reis ;)17 Ekim 2021 13:29

    Evet, çaktım  Nijhat : )) Görmiyim affetmem... Hüsam ...

  • Nihat17 Ekim 2021 11:28

    Ne diyon len sen? :D  :D  :D  :D  :D  :D Çakma hüsam.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ17 Ekim 2021 10:45

    Bana tiksinti geldi saban tv ve gazeteleri açıyoruz muhalefetin adayı bu olacak yok şu olacak.arkadaş bunlar gelse ne yapacak ülke güllük gülüstanlık mı olacak.bu adamın ne özelliği var söylermisiniz.elinde sihirli deynek mi var.gitti düşmanlarımızla ziyafet çektirilip sırtı sıvazlanıp gönderildi.yunanistan nasıl anlaşacak ege denizi akdeniz yunan denizi mi yaptırıcak ta, hdp ile neden anlaşıyorlar ülkede kürdistan devletimi kurdurulacak suriye ırak iran. hep bunlar ülke batsın ben iktidar olayım mı sevdasına.istanbul belediye sinin 2 sene içinde 13 000 kişi işten çıkartılmış 45 000 militanları alınmış ve finansal olarak bunun tarıfından batırıldığı teyfik göksu tarafından söylenmektedir.aklınızı başınıza almaz isek 1970 yoklar chp ülkesine yine döneriz 10 tane RTE da gelse artık bunu düzeltemez.

  • Diyarbakır Ekrem Baskan 17 Ekim 2021 10:41

    Ekrem Başkan sana Diyarbakır belediye başkanlığı yakışır bir dahaki seçime . Cumhurbaşkanlığı sana bir gömlek büyük gelir . Potluk yapar, yakışmaz . Hazır Kaftancouglu da yardım eder , Diyarbakır da sevenin çok . Kebap yap be abi bundan sonra.

  • BJK.li17 Ekim 2021 09:59

    Seni iyi tanidik..bundan sonra yerin cop.. kandirildik.

  • Cengiz17 Ekim 2021 09:56

    Sabah sabah..oncelikle gunaydin..su adami cikarmisiniz..evet elim kirilsaydi da oyvermeseydim..hata ettim..bir kizginliga geldim..yapmamam gerekirmis olur dilerim..bu bir yalanciymis..duygularimizi somurdu...utanmadan birde baskan adayi olacakmis simdiden soyluyorum..sifiri ceker..inanmayin bunun kamuflajli haline..elim kirilsaydi..saygilar.

  • Kamil17 Ekim 2021 08:48

    ZÍNDIK Pazarlamacı

  • Tufan17 Ekim 2021 08:26

    Adayları sahte imam ekrem. Ne işi var ibb başkanı seçim çalışması gibi anadolu geziyor? Ak parti ve hdp'nin kaleleri olan yerleri geziyor. Muhalif kesimden chpli ile konuş motivasyonları netenyahu olsun ona oy veririm yeterki Müslüman Erdoğan olmasın. Allah'ın izniyle 2023 de hdp ile ülkeyi bölme hayallerinize öyle bir Osmanlı tokadı yiyeceksiniz ki bir daha gıkınız çıkmayacak.

  • Vildan17 Ekim 2021 09:57

    Aynen dogru soylersin..hepmiz bu hatayi yaptik..hatirlamak bile istemiyorum..

  • Ferit Yılmaz 17 Ekim 2021 08:17

    Ibb başkanının Diyarbakırda ne işi var Istanbulla pek ilgisi yok gibi. Siyasetle ugrasmazsa daha iyi olur bence

  • Bir yorum17 Ekim 2021 07:56

    Yüzyıln kayakçı babası 

  • vatandaş17 Ekim 2021 04:50

    delikanlı gibi olcam yada olmıycam diyemiyor kıvır baba kıvır.

  • Nedim17 Ekim 2021 03:56

    Avrupa nın Almanya nın  pkk nın başını çektiği  hayır kampanyasına  rağmen Başkanlık sistemi halkın çoğunluğuk desteği  ile kabul edildi! Çıkmış İstanbul  u nasıl batırdığını  bahsetmiyor bile!  İstanbul İstanbul olalı böyle yalancı görmedi  Bizans ve Antik dönem dahil. Bunlar Kemal abisi ile  yalan rüzgarına yelken açmaya bayılırlar!  Pkk ya selo ya sabah akşam methiye düzerler yüreği yanmış Dİiyarbakır anaları bunların umurunda bile olmaz çünkü hdp  ..  emrin girmişler. Parlemento zaten güçlü size sabah akşam isyan kalkışma provakosyonları yapıp bu ülkeyi bölmekten başka  derdiniz yok.  Bu çok açık.  

  • Mustafa17 Ekim 2021 02:35

    Tarihi yenilgi alır daha İstanbul'da otobüsleri idare edemeyen şahıs Türkiye'yi zor değil çok zor hatta imkansız boşuna heveslenmesin ne kemal ne de bu Tayyibe oy vermedim amma bunlar çıkarsa dolar 10 değil 15 de olsa gider oy veririm

  • Bir yorum17 Ekim 2021 07:55

    Hizmet etmek iş yapmak için gelmedi zaten. Öyle bir niyeti hiç olmaz bunların!