E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu, 23 Haziran'a kadar hiçbir polemiğe girmeyecek---

İmamoğlu, 23 Haziran'a kadar hiçbir polemiğe girmeyecek

İmamoğlu, 23 Haziran'a kadar hiçbir polemiğe girmeyecek
13 Haziran 2019 - 09:17 borsagundem.com

CHP, yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine 10 gün kala teyakkuza geçerken, kalan süre içerisinde hiçbir polemiğe girilmeyecek ve provokasyonlara karşı dikkatli olunacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenileneceği 23 Haziran'a 10 gün gibi kısa bir süre kala CHP'de bundan sonra hiçbir polemiğe girilmemeye dikkat edilecek.

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, Ekrem İmamoğlu’nun kalan süre içerisinde yalnızca vaatlerini anlatacağı, bunun dışındaki hiçbir tartışmaya yanıt vermeyeceği; herhangi bir konuda yanıt verilmesi gerekirse CHP Genel Merkezi’nin gerekli açıklamayı yapacağı belirtildi. 

CHP içinde hazırlanan haftalık bilgilendirme raporunda düşük seviyeli tartışmaları muhatap almayarak cevap verilmemesi gerektiği de vurgulandı. 

Habere göre, CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul seçimine kalan 10 günlük kısa süre içerisinde asla polemiğe girilmemesini istediği öğrenildi.

Bu konuda kurmaylarını sık sık uyardığı belirtilen Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki çalışmaları yürüten ekibe de kalan sürede seçmenlere yalnızca vaatlerin anlatılması gerektiğini söylediği ifade edildi.

'TEK CEVAP 'MUHATAP ALMIYORUZ' OLMALI'

Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu ile de polemikten uzak durulması ve yalnızca kampanyaya odaklanılması konusunda görüşerek uyarı ve önerilerini dile getirdiği ifade edildi. 

CHP milletvekilleri ve örgütlerine gönderilen haftalık bilgilendirme raporunda da polemikten uzak durulmasına ilişkin yeni bir not yer aldı.

Raporda 'Tek cevap ‘Muhatap almıyoruz’ olmalıdır' başlığı altında, "Her açıklamaya, herkese ve her soruya cevap verilmemeli. Düşük seviyeli söylemlerle ilgili sorulara muhatap almayarak cevap verilmeli. Muhatap almamak çoğu zaman en güzel cevaptır. Muhatap almadığımız ya da o seviyeye inmeyeceğimiz dile getirilmeli. Zira o tarz söylemlerde bulunan insanların amaçları bizleri o polemiğe sokmaktır, amaçlarına ulaştırmamak için verilecek tek cevap ‘muhatap almıyoruz’ olmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kimin nesine13 Haziran 2019 12:55

    Polemiğe girince zaten iç yüzü dışa vuruyor. millet anladı anlayacağını bu saatten sonra girse ne fark eder polemiğe girdikçe dip yaptığının kendide farkına varmıştır

  • Nihat13 Haziran 2019 12:33

    Son olarak Borsa Gündem in demokratik platformuna teşekkür ederim!  Burada yazacak bir fikri olmayan muhalif kelleler  sadece dislike etmekle görevlendirilmişler!   Emin olun Eskişehir ve İzmir in yerel gazete sitelerinde  chp muhalifi yorumların çok azını yayınlıyor pek çoğunu bloke ediyorlar!  Dolayısıyla  Belediye kaynaklarının nereye aktarıldığı aslında çok açık!  Zan etmeyin ki Allah korusun İstanbul da farklı şeyler olacak!  Tam tersi yağma ve talan için aportta bekleyen fırsatçı yüzsüzler ellerini ovuşturmakta!

  • yahşi cazibe13 Haziran 2019 12:09

    binali cazibesi mi? imamoğlu simgesi mi?

  • simge13 Haziran 2019 12:46

    vali bana tuzak kurdu,  binali soruları çaldı, mazbatam, cananım getir kaftanımı ben padişahım vipten geçemiyorum, kılıcımı getir kemal beni proveke ediyorlar mağdurumda mağdurum şimdi antrikot yiyemem gına geldi balık yemeye gidelim  avm inşaatımın tabelasını kim çaldı? beylikdüzünü inşaat ormanına çevirdim insanım nefes alsın madurum ben madurum

  • gümlet13 Haziran 2019 11:59

    10 gün sonra dananın kuyruğu kopar.

  • Nedim13 Haziran 2019 11:57

    Seviyesini yüksek zan etmek   psikolojik bir zaaf!  Bu yüzden mi vip ısrarı?

  • Nihat13 Haziran 2019 11:52

    Düşük seviyeli söylem derken;  Önce siz bir seviyenizi yükseltmelisiniz de kim düşük kim yüksek o na millet karar versin!  Boynunda fular  eller cepte gezmekle seviye yükselmiyor!  Malum Kartal belediye Başkanı 5 gün sonra ortaya çıkmıştı!

  • emirhan064613 Haziran 2019 11:00

    siz zaten bu milleti hiçbir zaman muhatap almadınız ki bu halk sizin kimleri muhatab aldığınızı çok iyi biliyor en azından %50 si diğerleride öğrenecek yakındır

  • abdullah 5313 Haziran 2019 10:55

    provakasyon yapanlar mı? provakasyonlara girmeyecek. chp millet vekilleri başkanları değil miydi gezi olaylarında provakasyon yapanlar tomaların üzerine çıkanlar. teröre destek çıkanlar. bu ülkede can emniyeti yok deyip memleketimizi krizden krize sokmaya çalışanlar. bunlar hep mağdurlar

  • Hüseyin13 Haziran 2019 15:12

    Ben zaten Abdullah53 arkadaşıma %100 desteğimiz için yazdım O nu anlamayan arkadaşlar için yazmıştım.Anlayan anlamıştır umarım.

  • Nihat13 Haziran 2019 14:01

    Aynı fikirdesiniz!  Münakaşa etmeyin! :D  :D  :D  :D  :D 

  • Hüseyin13 Haziran 2019 12:33

    Ulan %100 olumsuza basmış.Ağaçların kesilmesi diye başlayıp iktidarı devirmeye çalışılan olaylardan bahsediyoruz.Gezi eylemlerine katılanların pizza paraları taa Meksika dan ödendiğini ne çabuk unuttunuz.Polis şiddet yapıyor diye yabancı basındaki fotografların bizdeymiş gibi gösterildiğini ne çabuk unuttunuz.Ağaç çevre diye gösteri yapanları ve destekçilerinin aylarça sokaklarda araçlarla tur atıp doğaya egsoz gazı salıp kat ve kat zarar verip dışarıdan aldığımız petrolü su gibi harcadıklarını ne çabuk unuttunuz.Tamam iktidarı sevmeyebilirsiniz ama biraz vatansever bağımsız olmayı deneyın.Yazık çok yazık...

  • Nihat13 Haziran 2019 09:58

    Allah korusun bundan İstanbul umuzu!  

  • ali13 Haziran 2019 09:40

    insanları bu kadar saf mı sanıyorsunuz?