E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİlker Başbuğ: Yüzyılın en büyük trajedisi Suriye’de yaşanıyor---

İlker Başbuğ: Yüzyılın en büyük trajedisi Suriye’de yaşanıyor

İlker Başbuğ: Yüzyılın en büyük trajedisi Suriye’de yaşanıyor
19 Ekim 2019 - 16:06 borsagundem.com

Lüleburgaz'da konuşan İlker Başbuğ 'Yüzyılın en büyük trajedisi Suriye'de yaşanıyor. Millet olarak yapmamız gereken tek şey şudur; Türk Ordusu'nun arkasında olacağız, destek olacağız' dedi.

Lüleburgaz ‘da düzenlenen, moderatörlüğünü gazeteci Ümit Zileli'nin yaptığı Çınaraltı Sohbetleri'nin konuğu 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ oldu. Program, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri,  katılımı ile gerçekleşti.

 “Lüleburgaz mükemmel bir atmosfer”

İzmir Marşı ile karşılanan İlker Başbuğ “Bu şekilde bir toplulukla ilk defa karşılaşıyorum. Mükemmel bir atmosfer. Çok samimi. Sanki bir yaz günü. Hava güzel, sizler çok güzelsiniz. Beni böyle güzel bir program için davet etmenizden büyük mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.

“11 ölçeğe göre dünyanın en büyük lideri Atatürk”

Gazeteci Ümit Zileli'nin, Amerikalı Tarihçi ve Psikiyatrist Prof. Arnold Ludwig'in M. Kemal Atatürk'ü 20.yüzyılın en büyük lideri olarak nitelendirilmesi ile ilgili düşüncelerini sorması üzerine İlker Başbuğ; dünyanın çeşitli siyasi önderlerinin başarı ve önem derecelerini sınıflandıran 11 ölçeğe göre bu değerlendirmenin yapıldığını ancak dünyanın en büyük lideri seçilmesine rağmen Ludwig'in yazdığı kitapta Atatürk'ten çok az bahsedildiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :