E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİletişim Başkanı Altun: Akıl ve izan dışı iddialar---

İletişim Başkanı Altun: Akıl ve izan dışı iddialar

İletişim Başkanı Altun: Akıl ve izan dışı iddialar
02 Mayıs 2023 - 04:48 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cambridge Analytica" uyarısı yapan Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi: Devletin kamu görevlilerini isim isim zikrederek hedef göstermesi kabul edilemez.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve İletişim Başkanlığı'ndaki kamu görevlileri hakkında ortaya attığı iddialara sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Demokrasiyi içine sindirmiş hiçbir siyasetçinin dedikodu ve iftira siyasetine tevessül etmesi, devletin kamu görevlilerini isim isim zikrederek hedef göstermesi kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun kamu görevlilerini akıl ve izan dışı iftiralarla karalamaya çalıştığını belirten Altun, "Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasının başından sonuna kadar kurumumuzu hedef alması, çevresindeki 'profesyonellerin' elinde bir strateji olmadığını, siyaset üretemediklerini ortaya koymaktadır" dedi.

Fahrettin Altun paylaşımında, "Sayın Kılıçdaroğlu, hatırlatmak isterim ki bu noktada sorumluluk, ülke dışından hizmet aldığınız ajansınıza değil şahsınıza aittir. Devletimizin ve milletimizin âli çıkarlarını gözetmek sadece iktidarın değil muhalefetin de sorumluluğundadır" ifadelerine yer verdi.

Fahrettin Altun, demokrasiyi ve kamu çıkarını korumak için, "sosyal medyadaki trol ağlarını, köleleştirilmiş hesaplarla sosyal medyayı manipüle etme yöntemlerini boşa çıkarmaya" devam edeceklerini de vurguladı. 

Kemal Kılıçdaroğlu isim vererek konuştu

 

İşte dünyanın konuştuğu MİT operasyonunun detayları!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )02 Mayıs 2023 09:15

    Devlet memuru ama iyice siyasete girdi :D maaşı devlet memuru kadrosundan, konuçmalar siyasi parti sözcüsü. Bu kabul edilebilir, ama kılıçdaroğlu ne dedi ise kabul edilemez :D bizde yedik... Şaka gibi. git partiye üye ol.