E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİki ilde peş peşe kazalar: 7 ölü, 8 yaralı---

İki ilde peş peşe kazalar: 7 ölü, 8 yaralı

İki ilde peş peşe kazalar: 7 ölü, 8 yaralı
27 Ağustos 2021 - 22:37 borsagundem.com

Manisa ve Kahramanmaraş'ta peş peşe trafik kazaları: 7 ölü, 8 yaralı

Manisa'nın Salihli ilçesinde kontrolden çıkan otomobille işçi servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonucu yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Diğer yandan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde de bir kaza meydana geldi. Afşin'deki kazada ise 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde akşam saatlerinde korkutan bir kaza meydana geldi. Otomobille çarpışan işçi servisi şarampole devrilerek yan yattı. Ölü ve yaralıların bulunduğu belirtilen kaza bölgesine ekipler sevk edildi. Bölgeden gelen ilk haberlere göre kazada 3 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı belirtildi.

KAHRAMANMARAŞ'TA 4 KİŞİ ÖLDÜ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Sevin Mahallesi yolunda meydana gelen kazada ise 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Duran Özcan yönetimindeki 46 DY 662 plakalı araç Sevin Mahallesinden ilçe merkezine seyir halindeyken yol kenarında bulunan ve arızalı motora yardım için geldikleri öğrenilen çapa motoru ve motosiklete aynı anda çarptı.

Manisa ve Kahramanmaraş'ta peş peşe trafik kazaları: 7 ölü, 8 yaralı

1 KİŞİ AĞIR YARALI

Çarpmanın etkisiyle arızalı motosikleti çapa motoruna yüklemeye çalışan İsmail Çelik eşi Hatice Çelik (72), Halil Erdoğan ve Duran Özcan hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Osman Erdoğan'ın tedavisine devam ediliyor.

Biden'a kritik Afganistan çağrısı

 

Türk askerinin 20 yıl süren Afganistan görevi sona erdi

 

Milli futbolcudan sürpriz adım: Başka bir sektöre yatırım yaptı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika28 Ağustos 2021 10:05

    Dörtlü sinyal nasıl hangi amaçla kullanılıyorsa, arıza yapan araçlar da trafiğin akış ve hızını düşünerek uyarı önlemlerini almalı. Sürekli benzer kazalar oluyor.