E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk askerinin 20 yıl süren Afganistan görevi sona erdi---

Türk askerinin 20 yıl süren Afganistan görevi sona erdi

Türk askerinin 20 yıl süren Afganistan görevi sona erdi
27 Ağustos 2021 - 21:41 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, "20 yıl boyunca Afganistan görevini başarıyla yerine getiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri personelimizin tahliyeleri tamamlandı" açıklamasını yaptı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin Afganistan'dan tahliyelerinin tamamlandığını açıkladı.

Bakanlığın Twitter adresinden yapılan açıklamada, "20 yıl boyunca Afganistan görevini başarıyla yerine getiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri personelimizin tahliyeleri tamamlandı. Vatan toprağına dönen Mehmetçiklerimize 'ülkenize hoş geldiniz' diyoruz" denildi.

Erdoğan'dan Afganistan açıklaması: Tüm ekiplerimizi çektik

 

Almanya, Afganistan'daki personelinin tahliyesini tamamladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri 27 Ağustos 2021 23:00

    Asker çiçekle mi karşılanır kız lisesi mi karşılıyon vay arkadaş yaaa

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ27 Ağustos 2021 22:34

    Hükemitin muhalef kadar kafası çalışmıyormu.hükümetin amacı afganistan daki farklı gruplar arasında arabulucuk yapayımda göç olmasın barış olsun diye kendini yırttı fakat meral akşener ve kılıçtaroğlu her konuda olduğu gibi yine bu konu da da halkı yine kışkırtmaya çalıştı kafat her konuda olduğu gibi  burda da rezil oldular.peki sizlere soruyorum bizim kore ile ne alakamız var.din kardeşimiz değil sınırımız değil oraya mehmetçiği gönderip 1500 askerimizi kim şehit ettirmiştir.

  • AHMET ÖZBİR27 Ağustos 2021 22:13

    TÜRKİYE sayesinde Afganlı kardeşlerimiz huzur içerisinde yaşadılar, Kâbil Hava Limanı'nı hiçbir mesele olmadan kullandılar. USA KILsası KAOSLU BİR HAYAT meydana getirmek için birçok plan yaptı ve sonunda ÇİLEKEŞ AFGANLI MİLLETİNİ YAKTI. Vehhabi Taliban'ın insafına bırakılan AFGANİSTAN AĞLAMAYA MAHKÛMDUR. Cenab-ı Allah yardımcıları olsun 40 yıldır ACI İÇERİSİNDE KIVRANAN Afgan milletine.