E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİhlas Holding'in CEO'su Cahit Paksoy gözaltına alındı---

İhlas Holding'in CEO'su Cahit Paksoy gözaltına alındı

İhlas Holding'in CEO'su Cahit Paksoy gözaltına alındı
17 Ağustos 2016 - 10:04 borsagundem.com

İhlas Holding'in CEO'su Cahit Paksoy, Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun'un yönettiği FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, örgüt ile ilişkisi olan Akfa Holding, A101 marketler zinciri ve 51 şirkete operasyon düzenlendi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun'un yönettiği, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonda Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve aralarında İhlas Holding CEO'sununda yer aldığı 120 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Gözaltı kararı çıkarılan 120 kişiden 84'ü de adreslerinde yakalandı.

İHLAS HOLDİNG CEO'SU CAHİT PAKSOY DA GÖZALTINDA

Sabah Gazetesi'nde bugün yayınlanan haberde, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ın yanı sıra gözaltına alınan isimler arasında İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy, Ferit Aktaş, İbrahim ve Hasan Sayın, Necati Erkan ile İsmail Aksoy da yer aldığı belirtildi.

İHLAS HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

İhlas Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, gözaltına alınan Cahit Paksoy ile ilgili medyada çıkan haberlere ilişkin bilgi verildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Bugün bir kısım medyada, Sn. Cahit Paksoy'un gözaltına alındığı haberleri verilir iken, şirketimizin ismi de yersiz olarak haberlerde yer almıştır. Sn. Cahit Paksoy, şirketimiz ile ilgili bir nedenden dolayı gözaltına alınmış değildir. Kaldı ki, Sn. Cahit Paksoy Şirketimizde 18.04.2016 tarihinde çalışmaya başlamıştır ve haberdeki iddiada bu dönemi kapsamamaktadır.  Kendisinin avukatından şifahen aldığımız beyana göre, 2013 yılında, 5 aylık bir süre, gözaltı işlemi yapılan şirkette yönetici olarak bulunmasından dolayı, bilgisine müracaat için davet edilmiştir. Bunun dışında bir durum söz konusu değildir.
     
Şirketimizin, FETÖ terör örgütüne karşı duruşu, bütün kamuoyunun malumudur. Şirketimiz ve faaliyetleri ile hiç bir ilgisi bulunmayan şirket ve bir çalışanımızın eski dönemdeki kısa bir dönem yöneticilik yapmış olmasının, şirketimiz ismi altında haberleştirilmesi de tümü ile gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

Borsa vurguncuları FETÖ'den gözaltında

Bank Asya’yı batmaktan kurtaran FETÖ'cü gözaltına alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,13
En Yüksek: 1,14
En Düşük: 1,12
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,63
İşlem Hacmi 37.719.489
Toplam Adet: 33.091.356
Ağırlıklı Ort.: 1,13
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)