E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİdris Naim Şahin milletvekili mi olacak?---

İdris Naim Şahin milletvekili mi olacak?

İdris Naim Şahin milletvekili mi olacak?
10 Nisan 2015 - 07:29 borsagundem.com

SP-BBP ittifakında İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin sürprizi çıktı

SP ile  BBP’nin oluşturduğu ittifakta Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin sürprizi yaşandı. MİLAD Partisi Eş Başkanı İdris Naim Şahin dün akşam saatlerinde  Saadet Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Şahin’in İzmir 1. bölgeden birinci sıra adayı olacağı öğrenildi.

7 Haziran seçimleri için Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin yaptıkları ittifak genişliyor. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’le yapılan görüşmeler de olumlu sonuç verdi. Millet ve Adalet Partisi’nin (MİLAD) de ittifaka dahil olmasına karar verildi.

İdris Naim Şahin, dün akşam saatlerinde Saadet Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Yapılan görüşmede Şahin’in İzmir 1. Bölge 1 sıradan aday gösterileceği öğrenildi. BBP ve SP,  YSK’ya geçen salı günü sunduğu listedeki boşlukları tamamlayarak yarın teslim edecek. Listeler teslim edilene kadar kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerle görüşmeler sürecek.

İttifakla ilgili konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, ittifakın 7 Haziran seçimlerinde yüzde 10 seçim barajını aşacağını söyledi. Çayır, “Bütün vatandaşlarımız şunu bilecek; eğer ittifakımız barajı aşıp Meclis'te temsil edilirse kavgalar ve tek adamlık sona erecek. Başkanlık istiyorum hevesi kursaklarında kalacaktır" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ankara kulisi10 Nisan 2015 12:28

    İstanbul 1. Bölge 1. Sıra olması gerekmez miydi?!!! İdris Naim Şahin'in kalitesi 10 gömlek fazla bu ittifaka. Gerçekten ittifak istenseydi, İdris Bey İstanbul'dan aday olurdu. Her işin bir üslübu var canım.

  • ersin0610 Nisan 2015 11:38

    izmirden ha hahahahaa

  • halden10 Nisan 2015 11:36

    Vatandaşa; "...nasıl inanayım sevindiğine, bir takla at da göreyim..." diyen, adeta ne söylediğini bilmeyen bir adam bakanlık yaptı bu ülkede, yazık ki hala medet umuluyor, bu durumları gördükçe ülke iyi durumda diyorum...

  • ccc10 Nisan 2015 11:30

    ülke için.. millet için.. birlikte olmak ve birlikte hareket etmek. ne güzel...

  • musa10 Nisan 2015 09:19

    bazılarını korku salmış. milli ittfak barajı yıkacak.

  • Fuat Avniak10 Nisan 2015 08:17

    çıkar ilişkisi işte. ne parti ne din iman tanıyor. geçin bunları ya

  • vah saadet10 Nisan 2015 07:42

    "Merhum Erbakan'ı incittiler" diye cemaate karşı çıkan Saadet Partisi şimdi ne yapıyor? Ancak 0.1 ve 0.1 toplandığında sadece 0.2 yapar!