E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİbrahim Tatlıses'in emekli maaşı iptal edildi---

İbrahim Tatlıses'in emekli maaşı iptal edildi

İbrahim Tatlıses'in emekli maaşı iptal edildi
03 Ağustos 2021 - 09:56 borsagundem.com

Ağır yaralanması sonucu malulen emekli sayılan sanatçı İbrahim Tatlıses'in 3119 TL'lik maaşı SGK tarafından, İbo Show'a başlayınca 'yeniden çalışabiliyor.' gerekçesiyle kesildi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanması sonucu 2017 yılında malulen emekli edilip Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kendisine 3119 TL maaş bağlanmıştı. Kurum, ünlü sanatçı İbo Show'a başlayınca, 'yeniden çalışabiliyor.' gerekçesiyle maaşı kesti.

4 YILDIR ALIYORDU

Mevzuatta 'çalışma gücü kaybı' olarak geçmekte olan Malulen Emeklilik çerçevesinde 4 sene boyunca maaş alan sanatçının bu hakkı kendisinden geri alındı.

Yangınlarından etkilenen ilçelerde SGK prim borcu ödemeleri erteleniyor

 

Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanın SGK primi kesilsin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.03 Ağustos 2021 11:43

    ONUN YAPTIGINA ÇALIŞMA DENMEZ HAYATA TUTUNMAYA CALISIYOR DENIR O DA BIZIM GIBİ KALAN ÖMRUNU TELEVIZYON IZLEYEREK Mİ GECİRSİN ? SGK EMEKLİLERİ TEMBELLEŞTIRIYOR EMEKLILERİN GELIR VERGİSİ ORANI YÜZDE BIRİ GEÇMEZSE MAAŞLARI DA ÇALIŞIYORLAR DIYE KESILMEZSE DAHA ÇOK EMEKLİ CALISIR HAREKET EDECEKLERİNDEN KASLARI ERİMEZ DAHA AZ ILAÇ TÜKETEREK DAHA SAĞLIKLI OLURLAR ALNANYA EMEKLI ISÇILERİNİN TECRÜBELERINDEN YARARLANMAK IÇİN OTOMOBIL FABRİKALARINDA BANTLARIN YÜKSEKLİĞİNİ EMEKLİ IŞÇİNIN BOYUNA GÖRE AYARLIYORMUŞ

  • acacu03 Ağustos 2021 10:46

    Utanmadan almış mı o parayı 4 yıl boyunca ?

  • Bir yorum03 Ağustos 2021 14:21

    Salağa bak primini ödemiş!  Kaç ay komada kaldı!  Neredeyse felç olacaktı!  Niye almamış olsun.  Senin gibi kaç aç çalıştırıyor  haberin var mı?