E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYangınlarından etkilenen ilçelerde SGK prim borcu ödemeleri erteleniyor---

Yangınlarından etkilenen ilçelerde SGK prim borcu ödemeleri erteleniyor

Yangınlarından etkilenen ilçelerde SGK prim borcu ödemeleri erteleniyor
03 Ağustos 2021 - 08:19 borsagundem.com

Vedat Bilgin, yangınlardan etkilenen ilçelerdeki işyeri ve sigortalıların sosyal güvenlik prim borçlarının ödemelerinin erteleneceğini ve kronik hastalığı olanların süresi biten raporlarının geçerli sayılarak ilaçlarının karşılanacağını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin orman yangınlarından etkilenen yerlerdeki işyeri ve sigortalıların sosyal güvenlik prim borçlarının ödeme sürelerinin erteleneceğini açıkladı.

Bakan Bilgin, 28 Temmuz'da Adana'nın Aladağ, İmamoğlu, Karaisalı ve Kozan ilçeleri, Antalya'nın Manavgat, Akseki, Alanya, Gündoğmuş ve Gazipaşa ilçeleri, Mersin'in Aydıncık ve Silifke ilçeleri, Osmaniye'nin Merkez ve Kadirli ilçeleri ile 29 Temmuz'da Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Milas, Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarının genel hayatı etkilediğini, bu nedenle bu yerlerin afet bölgesi ilan edilmesi dolayısıyla yangınlardan etkilenen işyeri ve sigortalıların sosyal güvenlik prim borçlarının ödeme sürelerinin erteleneceğini duyurdu.

SGK prim yapılandırmasında yarın son gün

 

Vergi, SGK, KYK borcu ile trafik ve köprü cezaları yapılandırılacak

 

Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanın SGK primi kesilsin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)