E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHint müşteriyi pahalı şampanya kaçırmış---

Hint müşteriyi pahalı şampanya kaçırmış

Hint müşteriyi pahalı şampanya kaçırmış
10 Aralık 2013 - 05:06 borsagundem.com

Hint Shriti Mittal için Barcelona’da 60 milyon Euro harcayarak yapılan düğünün, İstanbul’dan, ‘yüksek fiyat çekmesi’ yüzünden kaçtığı ileri sürüldü

Dünyanın en zengin isimlerinden Hindistanlı Lakshmi Mittal’in, yeğeni Shristi Mittal için Barselona’da 60 milyon Euro harcayarak yaptığı belirtilen düğünü önce Çırağan Sarayı’nda planladığı ortaya çıktı. Ancak düğünde ikram edilecek şampanya için 3 kat fiyat verilince, ailenin düğün için İspanya’nın yolunu tuttuğu iddia ediliyor.

2011’de diğer bir yeğeni olan Vartika Mittal’in düğününü Çırağan’da yapan Lakshmi Mittal, hem Osmanlı gecesi hem de Hint eğlencesi barındıran 3 gün 3 gecelik etkinlikten çok memnun ayrılmıştı. Yine benzer bir düğün töreni yapmak isteyen aile bu sefer fahiş şampanya fiyatıyla karşılaştı. Kendisine, fiyatı 95 Euro olan şampanya için, 285 Euro fiyat çıkarıldı. Üç günlük düğün töreninde Mittal Ailesi, bin şişe şampanya ikram etmek istiyordu. Aile kazıklandıklarını düşünerek düğün törenini Bürselona’da bir yerde yapmaya karar verdi.

İSTANBUL UNUTMADI

Çelik Kralı olarak anılan Lakshmi Mittal, 2011’de 3 gün 3 gece süren düğünle yeğeni Vartika Mittal’i (Pramod Mittal’ın kızı) İstanbul’da evlendirmişti. Çırağan Kempinski Otel’deki 313 odanın 300’ü kapatılmıştı. Nikah Çırağan Sarayı’nda gerçekleşmiş ve 500 davetli unutulmaz bir gece geçirmişti.

EN PAHALI DÜĞÜN

Lakshmi Mittal, 2004 yılında evlenen kızı için de 78 milyon dolar harcamıştı. Forbes dergisi bu düğünü dünyanın en pahalısı olarak listenin başına koymuştu.  (Hürriyet - Demet Cengiz)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)