E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHindistan'dan akılalmaz Türkiye uyarısı---

Hindistan'dan akılalmaz Türkiye uyarısı

Hindistan'dan akılalmaz Türkiye uyarısı
23 Ekim 2019 - 11:18 borsagundem.com

Hindistan'ın Türkiye'deki büyükelçiliği, Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı sebebiyle, Hindistan vatandaşlarının "temkinli" olması tavsiye edildi.

Hindistan'ın Ankara'daki büyükelçiliği, Türkiye'nin yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı sebebiyle, Hindistan vatandaşlarının "en yüksek seviyede" temkinli olması gerektiğini duyurdu. "Henüz Hindistan vatandaşlarına karşı bir olay yaşanmamış olmasına rağmen, harekattan dolayı Hint vatandaşlar ellerinden geldiğince temkinli olmalıdır" ifadesini kullanan Büyükelçilik'in bu skandal ifadeleri neden kullandığına dair bir açıklama yapılmadı. 

Yapılan seyahat uyarısının, Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin Ankara'ya olan ziyaretini ertelemesinin ardından gelmesi, açıklamanın siyasi olduğuna yorumunu akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iç ve dış basında Keşmir meselesini gündeme getirmesi ve Keşmirli Müslümanların yanında durması, Modi ve Hint hükümeti tarafından tepki çekmişti. Başbakan Modi, BM Genel Kurulunda Ermenistan, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile görüşmüş, Türkiye'yi Doğu Akdeniz üzerinden vurmaya çalışmıştı.

Modi, Erdoğan’ın o sözleri yüzünden ziyareti iptal etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rambo 01 Temmuz 2020 15:59

    bunlar   boş   işler 

  • Recebali25 Ekim 2019 22:29

    Hindistan bir süredir israille iş ve fikir birliği içinde. Keşmir sorunu vardı fakat şimdi yogun baski sindirme ve göç ettirme tam israil usulü olmaktadır. İsrail kendince taraftar ülkeler kazanıp örgütlemeye çalışıyor. Örnek mısır suudiarabistan bae güney kıbrıs rum kesimi vs...bu ülkelerin yönetimi israile biat etmiş durumda oldugu için. Bazen beklenmedik şaşırtıcı ani çıkışlar yapabiliyorlar

  • önemli nokta24 Ekim 2019 11:07

    rusya+hindistan birlikde bazı ortak projeler yapıyor. örnek su model uçaklar... bunların satış işlemleri onayı gerekli olabilir..yani türkiye alacaksa, hindistanında onayı gerekebilir... cehaletler yazacak aaAAaaaa...örnek : sen yerli milli ATAK ları azerbaycan satmak istedin ne dedi sana italya =? satarsın ama benım HELİKOPTER MOTORU patent iznim yok... eee bizde satamadık böylece. onay alamadık... hindistanda proje ortağı rusyanın o bakımdan ileride uçaklarda  sorun çıkarta bilir. Demekki, yeli milli su x model uçakları çıakrtmak gerekli :D ahahaha UNUTMA : " cehalet, cahillik, bilgisizlik, ve tembellik  Türk milletnini en büyük düşmanı....Atatürk onun için Türk, öğün(geçmişinle ve milletinle) , çalış(her alanda arge-araştır-öğren), güven(milli benliğine ve devletine ve ülkene) demiştir... Bu zinciri kırmak için... İlkokulda öğretmenimiz öğretmişti.

  • şerafettin sandıklı25 Ekim 2019 00:38

    doğru ortak oldular ilk başta ama artık değiller çok zaman oldu o iş biteli Hindistan wazgeçti 

  • Ergün Demir24 Ekim 2019 10:13

    ya bi git ilögökdöhsdf

  • Osmanlı24 Ekim 2019 00:10

    Ben hindistana gittim gercekten pislikten ve kokudan gecilmiyor.ustelik.bunlar banyoda yapmazlar.ulan siz Türk miletinin tırnaginfaki kir bile olamasınız.ingiliz uşakları.

  • : )24 Ekim 2019 11:02

    hindistan 2 ye ayrılır... gittin ama boş konuşuyorsun. bir taraf varlıklı kesim. bir taraf gariban kesim.. karışık din vardır. zenginler yeniden dunyaya gelince fakir oalcaklarına inanır..fakirlerde zengin olacağına. o bakımdan yardımlaşma dayanışma ahlak kuralına yansıtılmaya çalışılmış.defalarca dunyaya gelceğine inanır çoğunluğu... sen fakır tarafa gitmişsin. zengin taraf çok zengin. afrikada öyle. afrikalılar fakırdır ama sahil kenarı zengın kaynar. aşırı luks içindediler. bunlar gemilerle avrupa ulkelerıne class biçimde gidip-gelir. ne çekiyorsak, sizin gibi cehaletlerden çekiyoruz. maden gittin. keşke bunlarıda yazsaydın : ) 

  • emrah23 Ekim 2019 22:09

    kanınız kaş kuruş oldu merak ettim hayatında banyo yüzü görmemiş insanlarınız var çok komiksiniz siz tc had bildirmeye kalkcağınıza 6 kollu phillips marka tanrınıza dua edinde pakistan hakkınızdan gelmesin

  • HOROZ23 Ekim 2019 20:31

    neredeyse 400 milyonun evinde tuvalet yok, pislikten gecilmiyor. kadın tecavuzlerinin cinayatlerin sayısı belli değil . sen once kendi ülkendeki insanlari koru Cevat...

  • erol g.23 Ekim 2019 18:46

    HİNDİSTAN'DA YAŞAYAN 200 MİLYON MÜSLÜMAN OLDUĞUNU UNUTMAYALIM

  • Hasbi23 Ekim 2019 18:24

    PİSLİK İÇİNDE YASIYORLAR AMAN GELMEYİN PİSLİK HASTALIK BİZE BULAŞIR

  • ümmet23 Ekim 2019 18:04

    ümmet sevicilere duyrulur ahaa alın ümmet sevdalılar :D dednin yediği hançere inanmayanlar, hançer yedikçe hoşuna gidiyor sanki :D

  • Kahve23 Ekim 2019 17:43

    Kahverengi olmak üstünlük mü? Ten renginle bize üstünlük kurma kahve adam!

  • Deve misali23 Ekim 2019 17:13

    Boynun neden eğri nerem doğruki insan haklarında en üst seviyedeki hindular bize aklı sıra tepki veriyorlar

  • ersan23 Ekim 2019 17:06

    Suriyeliler, Afganlar, Pakistanlılar, Hindular'ın hepsi sınır dışı edilecek. Bakalım o zaman ne laf edeceksiniz.

  • 1.Seyfi23 Ekim 2019 15:33

    hintli vatandaşlarlın çoğu ülkeye zaten kaçak girmiş durumda, biz davet etmedik ki!!! yada yasal yollarla ülkede bulunmuyorlar, kimi neyden korumaya çalışıyorsun, hindistan'da pislikten ölmemek için kaçıp kaçıp geliyorlar derhal yakalanıp sınır dışı edilmeleri lazım.

  • mustafa temiz23 Ekim 2019 14:48

    haber basliklarinin cogu bize karsi olan ulkelerle dolu acaba sikinti bizde mi yoksa butun dunyada biraz once dikkatimi cektide basliklarda fransa amerika israil yunanistan hindistan abi hepsi bize karsi biseyler yapmis bugun yorumsuz

  • EnzoMardin4723 Ekim 2019 17:47

    yani bu hükümet taraftarı biri değilim ama Bütün dünya bile sana terslik yapıp karşı çıksada bu senin doğru olmadığın anlamına gelmez. adını söylediğin ülkelerin bu ülke ile ters düşmesi kadar doğal bir şey yok. çoğunluğun fikri doğrudur diye birşeyde yok. bırak varsın ters düşsünler çokta mühim değil...

  • Vb23 Ekim 2019 13:37

    Hint vatandaşı olacak bedbahtın hindistanda ölme ihtimali çok daha yüksek,

  • Kamil23 Ekim 2019 13:05

    İngilizlerin kucaklarına bıraktığı Keşmir sorununu çözemediler, saracak yer arıyorlar. Dede, biz size fazla geliriz, sen Pakistan'la didiş :o)  :o) 

  • köfteci23 Ekim 2019 12:26

    o pahallı düğünleri iptal eder bunlar şimdi

  • mali23 Ekim 2019 11:47

    Psikiyatri durumu.

  • ŞAŞKİN.23 Ekim 2019 11:27

    Oyle bir başlikki bende savaşmi çikti zannettim.

  • Küçük yatırımcı23 Ekim 2019 11:23

    Kaşmirden dolayı kuyruk acıları var