E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarHindistan'da kripto para yasa tasarısında gecikme---

Hindistan'da kripto para yasa tasarısında gecikme

Hindistan'da kripto para yasa tasarısında gecikme
20 Aralık 2021 - 11:25 borsagundem.com

Hindistan'da kripto para yasa tasarısı cari yasama döneminde parlamentoya gelmeyebilir.

Hindistan'da kripto paralara ilişkin olarak uzun süredir beklenen yasal düzenlemenin cari yasama döneminde parlamentoya gelemeyeceği öne sürüldü. Konuya yakın kaynaklara göre Mondi hükümeti yasa tasarısının detayları üzerinde çalışmaları henüz tamamlayamadı. 

Mondi hükümetinin kripto para yasasını parlamentoya sunmadan önce, daha geniş danışmalarda bulunmak istediğini ifade eden kaynaklar, 23 Aralık'ta sona erecek yasama önemi içinde bu danışmaların tamamlanmasının mümkün görünmediğini ifade ediyorlar.

Hindistan'da kripto para yasa tasarısı, parlamentonun cari yasama dönemi çalışma programı listesinden geçtiğimiz hafta çıkarılmıştı. Ancak, programda yer almasa da hükümetin tasarıyı gündeme getirme yetkisi bulunuyor. 

Hindistan Merkez Bankası kripto paraların yasaklamsanını istiyor, ancak hükümetin kripto paraları bir finansal varlık olarak tanımlama seçeneğini de değerlendirdiği belirtiliyor.

Borsa Türk Telekom’la artıya geçti

Çin bandıralı gemiler Japonya kara sularına girdi

Kripto paralar için yıl sonuna kadar ralli umudu yok

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)