E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHikmet Karaman: Faruk Koca bana da saldırdı!---

Hikmet Karaman: Faruk Koca bana da saldırdı!

Hikmet Karaman: Faruk Koca bana da saldırdı!
12 Aralık 2023 - 10:58 borsagundem.com

Teknik direktör Hikmet Karaman, hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın daha önce kendisine de saldırdığını öne sürdü.


Süper Lig'in 15. haftasının kapanış mücadelesinde Ankaragücü, evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ise adeta bir skandala sahne oldu. Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Koca, orta hakem Meler'e yumruk atarken darbeyle yere düşen Meler'e bu sefer de yerde tekmeler atıldı.

Olay infial yaratırken bir dönem Ankaragücü'nü çalıştıran Hikmet Karaman'dan Faruk Koca ile ilgili itiraf geldi. Karaman, Ankaragücü’nü çalıştırdığı dönemde Başkan Faruk Koca'nın kendisine de saldırıda bulunduğunu açıkladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karaman, "Faruk Koca, Ankaragücü’nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdı. O zaman açıklamadım ama şimdi açıklıyorum" ifadelerini kullandı. (Habertürk)

Skandal olaydan sonra hakemlerden ortak açıklama

 

Futbolda utanç gecesi dünya basınında...

 

Halil Umut Meler hakemliği bıraktı

 

Türk futbolunun kara gecesi: Başkan hakeme saldırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Baks12 Aralık 2023 20:00

    Eski milletvekil i milketveki emekli maaşı iptal olsun

  • Ayse 12 Aralık 2023 17:56

    Siyasi alan kimse baskanlik yapmasın birde muhtarlar maas iptal olsun ve muhtarlık olmasın birde milletvekilleri maas ögretmen maas olsun huzur hakları iptal olsun 2 yerde fazla maas iptal olsun belediye 6 için geçerli olsun kul hakkı unutmayın ölum var ben hakkım helal etmiyorum bir vatandaş olarak