E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivHGS ve OGS'nizin içinde bakiye olsun---

HGS ve OGS'nizin içinde bakiye olsun

HGS ve OGS'nizin içinde bakiye olsun
08 Eylül 2016 - 06:43 borsagundem.com

Ulaştırma Bakanı Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kullanan taşıtlar için HGS ve OGS uyarısı yaptı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kullanan sürücülerin Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) etiketlerini doğru yere yapıştırmaları ve bakiyelerinin yeterli olması durumunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.

Arslan sürücüleri HGS ve OGS’lerde kırık veya çizik olmaması konusunda da uyardı. Sürücülerin bakiyelerinin yeterli olmaması durumunda bariyerlerin açılmadığını belirten Arslan, bu nedenle nakit ödemek zorunda kalan bazı sürücülerin, itiraz etmeleri üzerine gişelerde sıkışıklık meydana geldiğini söyledi. Arslan, “Bazı noktalarda HGS ile ilgili küçük aksaklıklar olabiliyor, ancak bu aksaklıklar hızla gideriliyor ve trafiği aksatacak bir boyutta değildir. Ayrıca OGS, HGS sistemlerinin hiçbirine abone olmadan bu güzergaha giren sürücülerden kaynaklanan da trafik var” dedi.

MAHMUTBEY RAHATLAYACAK

Arslan, Mahmutbey’de yaşanan trafik sıkışıklığı hakkında da bilgi verdi. Arslan “Mahmutbey gişelerinde yaşanan trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için de çalışmalarımız sürüyor. Odayeri-Çatalca (TEM) arası devlet yolunda (D-020) üç gidiş, üç geliş olmak üzere 6 şeritli bölünmüş yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bu yol, 2017 sonuna kadar tamamlanacak ve Mahmutbey bağlantısında çok büyük bir rahatlık sağlayacak. Ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu Avrupa kesimi (Odayeri-Kınalı arası) tamamlandığında da burada yaşanan trafik sıkışıklığı tamamen ortadan kalkmış olacak" dedi.

Öte yandan YSS Köprüsü’nün bağlantı yollarındaki gişelerde uzun araç kuyrukları oluşuyor. Hafriyat kamyonlarının gün içinde defalarca kullandıkları Odayeri kavşağındaki gişelerde günün her saati kuyruk var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)