E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHaydar'a da zam geldi---

Haydar'a da zam geldi

Haydar'a da zam geldi
09 Nisan 2022 - 12:40 borsagundem.com

Türkiye'de trafik kavgalarının vazgeçilmezi “Haydar” adı verilen sopalar, hızla yükselen enflasyondan nasibini aldı.

Türkiye'de sporu yaygın olmamasına ve sahasının parmakla gösterilecek kadar az olmasına rağmen, ülkemizdeki beyzbol sopası sayısının; bu sporun anavatanı olan ABD'den daha fazla olduğu düşünülüyor.

Eskiden gizli saklı satılan “Haydar” isimli sopalar ise yeni fiyatlarıyla akaryakıt istasyonlarında diğer ihtiyaç malzemelerinin arasında serbestçe satılıyor.

Sertliği ve sağlamlığı nedeniyle tercih edilen, iyisi dişbudak ağacından yapılan “Haydar” sopaları, 60 santimetrelik uzunluğuyla genelde saklandığı sürücü koltuğunun altına kolayca girebiliyor.

Sözcü'den Ceyhun Özgönül'ün haberine göre, satıcılar, iğneden ipliğe her şeyin zamlandığı şu günlerde, torna tezgahlarında ince işçilikle üretilen Haydar’a zam gelmesinin de doğal olduğunu savunuyor.

Mart ayı enflasyon rakamı açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR10 Nisan 2022 11:26

    "HAYDARİ SUÇA KARIŞANI İYİ EDER"di, " Stokçu soyguncuları hizaya getirirdi. Ancak "insan hakları" cart curt denip o aradan alındı, SUÇ PATLAMASI ZİRVE YAPTI!..

  • Sözcüye özenme borsagündem10 Nisan 2022 00:38

    Sözcünün yapacağı haberin borsa gündemle, borsayla alakası ne????