E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHavalara uçan borsacı---

Havalara uçan borsacı

Havalara uçan borsacı
14 Şubat 2021 - 11:23 borsagundem.com

Yıllarca sermaye piyasalarında önemli başarılara imza atan Milena, kazandığı paraları hayalleri için harcıyor

Bulgaristan doğumlu Milena İvanova, uluslararası çapta başarlı bir borsa kariyerine sahip. Sofya’da Ekonomi Enstitüsü'nden mezun oldu. 1997'de Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. Daha sonra beş yıl kaldığı Polonya'ya transfer edildi.

Oradan Viyanaya geçti, kısa bir süre sonra da kendisini Londra’da buldu. Hisse senedi piyasalarındaki başarısı nedeniyle Kazakistan’daki bir banka onu Mosko’daki hisse senedi departmanının başına geçirdi. 
Başarı parayı da beraberinde getirdi ve yıllar içinde çok şey öğrenen Milena, “Neyi merak ediyordum?” sorusuna yanıt aramaya başladı.

HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR
2013'te Londra’dan tek bir valizle dünya turuna çıktı. “Ne de olsa yedi ülkede çalıştım, yedi dil konuşuyorum ve her yerde arkadaşım var” diyen, dünya turunda Milena yamaç paraşütü, normal paraşütle atlama başta olmak ekstrem sporları da yapmaktan geri kalmıyor. Birçok borsanın hayal edip de yapamadıklarını yapan Milena, yıllarca kazandığı paraları artık hayallerini gerçekleştirmek için harcıyor.

Sıkışan borsada iki ihtimal

Piyasalarda geçen haftanın özeti

Borsa İstanbul’dan halka arz düzenlemesi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sayse_m14 Şubat 2021 23:01

    Adam 7 dil bilerek kendine yatırım yapmış ki hayal ettiğini başarmış ve yemesini de biliyor. Bizim gibilerde resimlerine bakarak, aa banka hisseleri yıllardır yerinde sayıyor, varlık fonuna satılan şirketler uçmayı bırak kanatları kırılmışçasına hala yerlerde sürünüyor, değeri x milyon TL olan şirket bir yılda %100 primlenirken değeri XX milyar TL olan baba şirketler %10 prim yapıyor. Her şeyin başı sağlık, mutluluk ve kendine yatırım yapmaktır. Parası olup da bir lokantanın önünden geçerken 50 TL veremem gider donmuş et döner alırım o daha ucuz diyenler, olduğu sürece siz bırakın kendinize yatırım yapmayı, yıllarca bu yorumu okursunuz :) Hayat çok kısa gözünüzü kapatıp geriye doğru gidin kaç saniyede kaç yılı kafanızdan geçirip anlık hızlarda bu ana geleceksiniz. Şimdi yavaşça ekrandan uzaklaş ve ailenin yanına git ve güzelce gül ve onları çok sevdiğini o anı yaşamaya başla. 

  • Bika14 Şubat 2021 11:35

    Borsacıların hayali, aldıkları hisselerin ve kendilerinin uçması.

  • Zararci14 Şubat 2021 12:23

    turkiyeye gelip garanti ve akbank alsaydi keske. 15 yildir ayni herde hatta 15 yilda dolar bazinda yuzde 400 zararda.Guzide kurumlarimiz yatirimcisini iste böyle koruyor kolluyor ve destekliyor.Bir de BİM isimli mahalle bakkalimiz var ki sormayin gitsin. yillik kari ile 200 yeni sube acabiliyor ama hisse 1 yildir 69-70 komik.