E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıklığı yükselişe geçecek---

Hava sıcaklıklığı yükselişe geçecek

Hava sıcaklıklığı yükselişe geçecek
13 Ocak 2015 - 07:56 borsagundem.com

Hava sıcaklığı Marmara ve doğuda artacak

Hava sıcaklığının Marmara'da 4 ila 7 derece, doğu bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  İç 
Ege, Batı Akdeniz, Bilecik, Sakarya, Bolu çevrelerinde kuvvetli, Muğla çevreleri ile Antalya'nın batı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli olmak üzere kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 
Rüzgarın genellikle güney yönlerden, kuzeybatı kesimler ile Kıyı Ege'de kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette  Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (40-80 km/s)  Marmara'nın güneybatısında zaman zaman 
tam fırtına (80-100 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)