E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHava harekatıyla öldürülen PKK’lı, orman yangınlarının talimatını vermiş---

Hava harekatıyla öldürülen PKK’lı, orman yangınlarının talimatını vermiş

Hava harekatıyla öldürülen PKK’lı, orman yangınlarının talimatını vermiş
18 Temmuz 2022 - 12:03 borsagundem.com

MİT'in Gara Dağı Siyani bölgesinde Silahlı İnsansız Hava Aracıyla etkisiz hale getirdiği PKK'nın silahlı kolu HPG'nin sözde Askeri Konsey üyesi İzzettin İnan'ın iki yıl önce Hatay'daki orman yangınlarının da talimatını verdiği ortaya çıktı.

Irak'ın kuzeyindeki Gara Dağı'nda düzenlenen nokta hava harekatıyla etkisiz hale getirilen Selahattin kod adlı İzzettin İnan'ın iki yıl önce Hatay'ın Belen ilçesinde başlayıp Arsuz ve İskenderun ilçelerine sıçrayan ve günlerce kontrol altına alınamayan orman yangınlarının talimatını veren kişi olduğu ortaya çıktı.

Yakalanan ve teslim olan teröristlerin ifadelerinde, Hatay'ın Belen ilçesinde başlayıp İskenderun ve Arsuz ilçelerine hızla yayılarak 400 hektarlık alanın küle döndüğü orman yangının terörist Selahattin İnan tarafından planlandığı bildirildi.

Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının yıldönümünde yakıldı

Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki Afrin'e 2018'de düzenlenen Zeytin Dalı harekâtından sonra sınırdan sızmaların tamamen kesilmesi üzerine Afrin sorumlusu olan terörist İzzettin İnan'ın talimatıyla Suriye Münbiç'te barınan teröristlerden 9'u 3'erli grup halinde paramotorla gece yarısı kalkış yaparak havadan Hatay kırsalındaki Amanos Dağlarına indi.

Örgütün suikast ve sabotaj biriminde yer aldıkları tespit edilen teröristler Belen, İskenderun ve Arzuz olmak üzere 3 ayrı gruba ayrıldı.

Eylem arayışı içindeki teröristler güvenlik güçlerine karşı saldırı yapamayınca İzzettin İnan'dan gelen telsiz talimatıyla terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının yıldönümüne denk düşen 9 Ekim 2020 günü orman yangını çıkardı.

Kırmızı bültenle aranan terörist Necati Utku Kiraz etkisiz hale getirildi

 

Kırmızı listedeki terörist etkisiz hale getirildi

 

MSB: 2 terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran18 Temmuz 2022 13:15

    Allah a inanmadığın için aşağılık ve a sosyal bir terörist olmayı seçtin. Seni kötülük için hazırlayanlar da yanına gelecek birbirinize lanet okuyup azap çekeceksiniz.  İşlediğin cinayetler ve yaptığın kötülüklerin hiç bir haklı gerekçesi olmadığını sen de biliyordun. ama kendin gibi alçak ama siyaseten statüsü yüksek görünen aşağılıkların teşvik etmesi ile Cehennemi hak ettin.