E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHatay'da sel: 4 ölü---

Hatay'da sel: 4 ölü

Hatay'da sel: 4 ölü
19 Temmuz 2013 - 09:53 borsagundem.com

Hatay'da şiddetli yağışlar nedeniyle heyelan meydana geldi

Hatay'da yaşanan sel sonucu bölgeye arama-kurtarma ekipleri ve 2 adet helikopter gönderildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada Hatay ili Dörtyol ilçesi Göcek yaylası mevkiinde yaşanan aşırı yağışlar sonucunda oluşan göçük ve sel baskınları nedeniyle ölüm ve yaralanmalar meydana geldi.
İlk saatlerde 3 ölü ve 6 yaralı olduğu bildirilmişti. Olayda yaralı olarak kurtarılan Ökkeş Morca’nın, kaldırıldığı Dörtyol Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmesi sonucu ölenlerin sayısı 4’e çıktı. Laralananların sayısı da 12’ye yükseldi. Dörtyol Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıların isimleri şöyle:
Zahide Ertunç (30), Şeyma Ertunç (1), Yunus Üstünel (23), Emine Doğan (51), Murat Doğan (12), Firdevs Canbolat (36), Muhammet Arif Canki (40), Hayriye Vuran (50), Fatih Ertunç (33), Ahmet Gözübenli (73), Hülye Gözübenli (64) ve Yusuf Tanrıverdi (87).
Diğer ölen 3 kişinin kimliklerinin belirlenmesine çalışılıyor.
Kayıp vatandaşların olabileceği ihtimaline karşı Başbakanlık AFAD tarafından; Genelkurmay Başkanlığı'ndan arama-kurtarma helikopteri ile Sağlık Bakanlığı'ndan ambulans helikopter görevlendirildiği ifade edilen açıklamada, "Helikopterler bölgede çalışmalara başlamıştır. Ayrıca; Adana İl AFAD Müdürlüğü'nden ekipler de Hatay'a gönderilmiş olup, arama-kurtarma çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)