E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHastasından 'bıçak parası' alan profesör cezaevine gönderildi---

Hastasından 'bıçak parası' alan profesör cezaevine gönderildi

Hastasından 'bıçak parası' alan profesör cezaevine gönderildi
22 Eylül 2021 - 12:45 borsagundem.com

Bursa'da, ameliyat olacak bir hastasından 15 bin TL isteyen kalp damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. T.T., parayı aldığı sırada suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan T.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre, Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi'nde görevli Prof. Dr. T.T., bir hastasından ameliyat için 15 bin TL bıçak parası istedi.

Hastanın, polise şikayette bulunması üzerine harekete geçen ekipler, paraların seri numarasını aldı. Ekipler, paraları alan doktoru suçüstü yakaladı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Prof. Dr. T.T., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

TUTUKLANDI

Bursa'da, ameliyat olacak bir hastasından 15 bin TL isteyen kalp damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. T. T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

‘Gizemli hastalık’ CIA görevlisinde de görüldü!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğruya doğru22 Eylül 2021 13:32

    2- Bu devlet  bence vatandaşını fazla tıpışlamaya  başladı!  Geçenlerde Bozkurt ilçesindeki selde altınları kaybolan kuyumcuya  para iadesi yapılmış!  Kardeşim selin götürdüğü altınlarından devlete ne?  Olması gereken yaptırırsın sigortanı ! sigorta şirketinden alırsın  ödemeni!  Bu kadar hizmet ve yatırım vs. birileri hala alçakça kötüleme yarışında! İşte bu alçakların tavırları  gelenek ve alışkanlık haline gelirse korkarım ki bu  şükürsüzlüğün  bedeli ne devletin ne de başka hiç bir kimsenin asla yetişemeyeceği  bela ve kahredici olaylar ile karşı karşıya kalmak olacaktır.  Öyle ya Allah ın vurduğunu kimse kaldıramaz!  Allah ın lütufta bulunuğunu da kimse nimetini  elinden alamaz.

  • Toros Kartalı 23 Eylül 2021 14:58

    0 zaman karşılaştığın her trafik polisi sana ceza yazsın,yarısını cebine atsın... Her bankaya gittiğinde bankanın yanı sıra bankacıda komisyon alsın, her yemek yediğin yerde hesaptan ayrı olarak garsonda haracını alsın,.... Bu nebiçim bakış açısı la değişik

  • Doğruya doğru22 Eylül 2021 13:30

     1.      Doktorun yaptığı hoş bir şey değil ama olayı   bu duruma getiren her kimse de  çok aşağılık birisi bence!  Be şerefsiz fosur fosur sigara içip hem kendini hasta yapıyor, hem de devlete masraf oluyor kendini ambulansla taşıtıp bir de gariban ayaklarına ortalığı karıştırıyorsun!  Yattığın yatakta yediğin yemekte tüyü bitmemiş yetimin hakkı var.  Ayrıca bir kalp cerrahı kolay mı yetişiyor? 

  • Doğruya doğru23 Eylül 2021 07:17

    Bu alttaki 2 sığırlara baytar yeter. Fazla söze gerek yok.

  • Turan 22 Eylül 2021 20:37

    Doktorsun galiba alıştınız milleti soymaya hoşunuza gitmiyor doktor suç işlediği zaman suç olmuyormu polisin ve şikayet edenin eline sağlık herkes kanunlara uyacak ayrıl devletten aç yazan i devleti basamak olarak kullanıyorsunuz hırsızdan bir farkı yok

  • tunahan 22 Eylül 2021 15:14

    mal mal yazmıssın senın gibi  hanzoya cvp versim yok ama yinede haddini bildirmek lazım ...ulan angut cerrahlık yapıyorsa  babasının hayrına yapmıyor  bir kurumda çalısıyor ve  maasını alıyor ..gidip ekstra para istemesi namussuzluktur.  bilesin bunu  yımmm bunun gibi cerrahlara  ve senin gibi bunları savunanlara