E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHamit'ten taraftara tepki---

Hamit'ten taraftara tepki

Hamit'ten taraftara tepki
05 Kasım 2014 - 01:22 borsagundem.com

Galatasaraylı Hamit Altıntop, "Biz bir yere misafirliğe gittiğimizde terbiyeli, saygılı ve hoşgörülü davranırız. Bu olaylar bize hiç yakışmıyor" dedi

Galatasaraylı Hamit Altıntop, Borussia Dortmund'a 4-1 yenildikleri maçta olay çıkaran taraftarlara tepki gösterdi. Milli futbolcu, "Belki haddimi aşacağım ama; biz bir yere misafirliğe gittiğimizde terbiyeli, saygılı ve hoşgörülü davranırız. Bu olaylar bize hiç yakışmıyor" dedi.

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Hamit Altıntop karşılaşma sonrası şunları söyledi:
"Bireysel hatalardan dolayı maalesef maçı verdik. Dortmund'un ofansif anlamda ne kadar yetenekli olduklarını biliyorduk. Maalesef yine büyük umutlarla büyük bir heyecanla maça hazırlandık. Yine yenildik. Ama bizim işimiz bu. Her gün çalışıyoruz ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabiki üzüntülüyüz. Şartları sorguluyoruz kendimizi sorguluyoruz.

"HERKESİ VİCDANIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM"

Taraftarlarımızın çıkardığı olaylara gelince... O ayrı bir konu belki haddimi aşacağım ama; biz bir yere misafirliğe gittiğimizde veya evimize bir misafir geldiğinde terbiyeli, saygılı ve hoşgörülü insanlar olduğumuzu sanıyorum. Böyle olaylar hiç bir konuda yakışmıyor. Tepki göstermek futbolcuları ve oyun tarzını beğenmemek ayrı bir konu. Ben bu  konuda herkesi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)