E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHaluk Ulusoy aday oluyor---

Haluk Ulusoy aday oluyor

Haluk Ulusoy aday oluyor
02 Haziran 2015 - 14:57 borsagundem.com

1997-2004 yılları arasında TFF Başkanlığı yapan Haluk Ulusoy, 29 Haziran'da yapılacak seçimde yeniden aday olma kararı aldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) 29 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı için geri sayım sürerken, başkan adaylarının sayısı üçe çıktı. Yeniden aday olacağını açıklayan mevcut başkan Yıldırım Demirören ve Erdal Alkış'ın ardından, Haluk Ulusoy da aday olma kararı aldı.

1997-2004 yılları arasında da TFF Başkanlığı yapan Ulusoy, yeniden aday olmak için uzun süredir futbol camiasının önde gelen isimleri ile görüşmeler yapıp nabız yokluyordu. Başta TFF'nin eski yöneticisi Edip Eren olmak üzere birçok futbol adamının destek sözünü alan Haluk Ulusoy'un yarın adaylığını açıklaması bekleniyor.

Ulusoy'un, yeniden başkan seçilmesi halinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile çalışmaya devam edeceği belirtiliyor.

57 yaşındaki Haluk Ulusoy ayrıca, Yeşilköy, Mersin İdman Yurdu, Mersin Polis Gücü, Kuşadasıspor ve Sökespor kulüplerinde de başkanlık görevini yürütmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asım02 Haziran 2015 15:09

    fener düşmanı dikkat

  • futbolmania02 Haziran 2015 15:08

    inşallah olur, tekrar eski başarılı günlerimize döneriz,ülke olarak ihtiyacımız olan şeylerden biride futbolda başarı..ne denirse densin haluk ulusoydan sonraki süreçte eleme grubundan bile çıkamadık..