E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHaluk Koç CHP'nin oy oranını açıkladı---

Haluk Koç CHP'nin oy oranını açıkladı

Haluk Koç CHP'nin oy oranını açıkladı
26 Mayıs 2015 - 19:00 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP'nin oy oranını açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Seçimleri doğruya en yakın bilenlerin anketleri, AKP'yi 40'ın altında, CHP'nin de 30 bandına yükseldiğini gösteriyor" dedi.
video haber

Koç, seçim çalışmaları kapsamında, Pursaklar ilçesi Saray Mahallesi esnafı ile CHP seçim bürosunu ziyaret etti.

Seçim bürosunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış törenlerine katılmasını eleştirdi.

CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen'e yapılan silahlı saldırıya ilişkin bir soru üzerine Koç, Türkmen'in hayati tehlikesinin bulunmadığını, olayın sebebine ilişkin bilgisinin olmadığını ifade etti.

CHP'nin seçimlere dönük anket yaptırıp yaptırmadığı ve sonuçlarının sorulması üzerine de Haluk Koç, daha önce önemli başarı göstermiş firmaların anketlerine de değinerek, "Seçimleri doğruya en yakın bilenlerin anketleri, AKP'yi 40'ın altında, CHP'nin de 30 bandına yükseldiğini gösteriyor. Bunun dışında olanların, çok meşhur olanları da dahil, her seçimde 5-6 puanlık AKP lehine bir yontmada bulundukları biliniyor. O yüzden biz alana bakıyoruz, kalan 10 günde terimizin son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Manipülasyona, toplumda algı oluşturmaya dönük, iktidar yönlendirmesiyle yapılan çeşitli anketlerin de piyasaya sürüldüğüne tanık oluyoruz. Biz kendi işimize bakıyoruz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır27 Mayıs 2015 00:03

    Eğer chp bu seçımde başarılı olmaz ise haluk bey istifa edecek mi kılıçdaroğlu neden etsinler tuzları kuru el dıvan pençe saltanat yerinde maaş Tıkır tıkır işliyor milleti kandırıyorsun Haluk bey amca kıyak emekliliğe karşı gelmeniz 3 saat sürdü sonra kalkmış hukemeti kötülüyor ayıp ayıp

  • 29-30 alır26 Mayıs 2015 23:43

    ak parti 39-40 mhp 17-18 hdp 10-11 alır

  • gandici26 Mayıs 2015 21:40

    chp nin bu seçimlerde sandıkları patlatarak %52 ile tek başına iktidara geleceğini tahmin ve takdim etmekten mutluluk duyuyorum.tüm yurttaşlarımıza hayırlı olsun.bu seçimin süprizi chp dir.

  • hahaha :))))26 Mayıs 2015 19:20

    rüyandaki anket sonuçları mı???? ilk gunden beri erdogan'a oy verdim. erdogan var oldukca akp'ye oy veririm. atatürk'ü, milletini,vatanını seven biri olarak hizmet ve dünya liderimiz icin akp ile yola devam. seçimde göreceksiniz hic bir ak partili erdogan'a atılan iftiralara inanıp size oy vermez.