E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHalk Yatırım'a ödül---

Halk Yatırım'a ödül

Halk Yatırım'a ödül
19 Şubat 2018 - 17:49 borsagundem.com

“Yılın Yerel Tahvil İşlemi” kategorisinde “Bonds & Loans 2018’’ Birincilik Ödülü Halk Yatırım'ın oldu

Halk Yatırım’ın yapılandırma ve satış danışmanı olduğu Halkbank’ın Katkı Sermaye Niteliğindeki Tahvil İhracı işlemi, Türkiye bankacılık, finans ve sermaye piyasaları sektörlerinin en saygın ödüllerinden biri olan “Bonds & Loans 2018’’ ödüllerinde “Yılın Yerel Tahvil İşlemi” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Halkbank’ın 20 Ekim 2017 tarihinde yurt içinde gerçekleştirdiği katkı sermaye (Tier II) niteliğindeki 10 yıl vadeli 1 milyar TL nominal değerli ilk borçlanma aracı ihracı işleminin yapılandırma ve satış danışmanlığını Halk Yatırım gerçekleştirdi. Söz konusu işlem “Bonds & Loans 2018’’ ödüllerinde “Yılın Yerel Bono İşlemi” (“Local Bond Deal of the Year”) kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.
Sermaye piyasaları ile finans sektörünün en saygın ödüllerinden biri olarak değerlendirilen GFC Media Group tarafından düzenlenen “Bonds & Loans 2018 Türkiye Ödülleri” 15 Şubat 2018 tarihinde Shangri-La Bosphorus’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Söz konusu organizasyona, Türkiye’nin bankacılık, finans ve sermaye piyasaları sektörlerinin temsilcileri katıldı. Halkbank, törende ‘Local Bond Deal of the Year’ kategorisinde birinci olurken, ödülü Halkbank Hazine Yönetim ve Uluslararası Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Eryılmaz, Halk Yatırım Genel Müdürü Serdar Sürer ve Halkbank Hazine Yönetimi Daire Başkanı Aykut Ünlü teslim aldı.
20 Ekim 2017 tarihinde yurt içinde gerçekleştirilen Halkbank’ın ilk katkı sermaye niteliğindeki 10 yıl vadeli borçlanma aracı ihracında yoğun ilgi gösteren kurumsal yatırımcılara ve nitelikli bireysel yatırımcılara 1 milyar TL’lik satış gerçekleştirilmişti. Söz konusu işlemde Halkbank’ın sermaye piyasalarındaki bağlı ortaklığı olan Halk Yatırım, yapılandırma danışmanı ve satış aracısı olarak yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)