E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalil Falyalı suikastı İstanbul'a sıçradı: 3 kişi gözaltında---

Halil Falyalı suikastı İstanbul'a sıçradı: 3 kişi gözaltında

Halil Falyalı suikastı İstanbul'a sıçradı: 3 kişi gözaltında
09 Şubat 2022 - 22:43 borsagundem.com

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde evinin önünde pusu kurularak öldürülen kumarhane işletmecisi Halil Falyalı suikastıyla ilgili İstanbul'da 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca Girne'de, Ömer Tunç adlı bir şahıs da yakalandı

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'in çektiği videolarda da adı geçen Halil Falyalı, Girne'deki otelinden Çatalköy'e gittiği sırada uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı.

HALİL FALYALI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Otomatik silahlarla gerçekleştirilen saldırıda Falyalı'nın şoförü Murat Demirtaş olay yerinde hayatını kaybederken Halil Falyalı ağır şekilde yaralandı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Halil Falyalı, önce Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ne ardından YDÜ Hastanesi'ne sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SÜRAT TEKNESİYLE KAÇTIKLARI İDDİA EDİLDİ

İddialara göre; Falyalı, evinin yakınlarına arazi aracıyla gelen şahıslar tarafından otomatik silahlarla tarandı. Saldırganlar adadan sürat teknesi ile ayrılırken suikast timinin MOBESE kameralarına yakalandığı ifade edildi. Saldırıyla bağlantılı olduğu düşünülen bir kişi ise bu sabah gözaltına alındı. Girne Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlı hakkında 2 gün tutukluluk emri verildiği öğrenildi.

İSTANBUL'DA 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Halil Falyalı ve Murat Demirtaş cinayetine dair açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

08.02.2022 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Çatalköy'de gerçekleştirilen Halil Falyalı ve Murat Demirtaş isimli şahısların silahlı saldırı neticesinde öldürülmesi olayı ile ilgili, KKTC Kıbrıs Polis Genel Müdürlüğü ile kurulan koordinasyon neticesinde olayla ilişkili olduğu değerlendirilen 3 şüpheli şahıs İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Falyalı suikastının ilk raporu ortaya çıktı: 31 el ateş edilmiş

 

Halil Falyalı'ya silahlı saldırı: Hayatını kaybetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)10 Şubat 2022 09:29

    Ülkemizde kaçak bahis sitelerinde adı geçiyordu. büyük paraları kara paraları kazandığı söyleniyordu. Peker'in iddaları ile bazı siyasi isimlerin oğulları ile ilgili söylentileri oldu. Bu işi savcılarımız irdeleyip yaşanan olayları gün yüzüne çıkartması gerekli. Ama hiç bişe olmaz. Alıştı bu ülkede hukuksuzluğa. Anca talimat ile görevlerini yapan yetkililer doldu her yer. Yetkisiz, yetkili modeline geçtik.

  • fafa10 Şubat 2022 08:56

    Türkiye'deki bağlantıları Faralyalı'yı susturdu.Peker Pandora'nın kutusunu açınca Faralyalı'nın ortadan kalkması gerekiyordu ve öyle de oldu.

  • Batık borsacı10 Şubat 2022 00:36

    Bu ölen adam 20 yıl önce güvenlik görevlisiymiş! 20 yılda nasıl bu kadar zengin oldu acaba? Ben 20 yılın sonunda biraz bizde rahat edecek derken geldiğimiz noktada; eve ekmeğin peynirin en ucuzunu alıyor, doğalgaz elektrik faturaları fazla gelecek diye korkuyorum!

  • baran10 Şubat 2022 09:56

    Neticeye ve akıbete bakmak aklına geliyor mu?