E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür'ün babası için istenen ceza belli oldu---

Hakan Şükür'ün babası için istenen ceza belli oldu

Hakan Şükür'ün babası için istenen ceza belli oldu
22 Ekim 2020 - 12:42 borsagundem.com

Sakarya'da, eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün FETÖ üyeliği suçlamasıyla yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Sanığın, 15 yıla kadar hapsi istendi.

Sakarya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki FETÖ davasına devam edildi. Duruşmaya, tutuksuz sanık Selmet Şükür katılmazken, avukatları hazır bulundu. Esas hakkındaki görüşünü açıklayan Cumhuriyet Savcısı, dosyadaki delillerle Şükür'ün FETÖ/PDY'ye yardım suçu işlediğinin anlaşıldığını belirtti.

Sanığın, "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan 1 yıl 13 aydan, 15 yıla kadar hapsi istendi.

Söz alan sanık avukatları, mütalaaya katılmadıklarını belirterek, esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için süre istedi. Duruşma, savunmaların hazırlaması için 15 Aralık'a erteledi.

Ev hapsinde tutuluyor

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 12 Ağustos 2016'da gözaltına alınan Selmet Şükür, ertesi gün tutuklanmış, 25 Kasım 2016'da sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi uygulanması ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla tahliye edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Göğebakan29 Ekim 2020 08:45

    Hakan Şükür ün Almanya ya attığı kafa golü yeter. Millet vekili olurken iyiydi de , şimdimi kötü oldu. Fetöyü övenler sayın hocamız diyenler ellerini kollarını sallayıp gezerken,arkadaşlarını sstanlar üst kademelere gelirken sadece hakan şükür ve arkadaşlarımı suçlu. Tek suçlu Amerika'ya yön verenlerdir.Hakan şükür kader kurbanıdır( bu benim görüşüm). Biz birbirimize düşeceğimize birlik olmalıyız. Bizlerde 3 kuruş menfaat için tarikat ve benzeri menfaat sağlayan gruplardan uzak durmalıyız. İyi olan,insanlık ve vatanı için çalışan herkesi baş tacı etmeliyiz.Daima haklının yanında olmalıyız. Güçlü herzaman haklı oluyorsa karşı durmalıyız. Çünki Tanrı daima iyilerin yanındadır.kötülükle bir yere varılmaz. Aynı adama torinolu Şaban diyenler milli takımda gol atınca UEFA şampiyonu olunca adamı göklere çıkarmadımı. babasının ne suçu var.oğluna tabiki yardım edecek etmezse zaten baba değildir.