E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHakan Çalhanoğlu İtalya'daki kâbusu anlattı: Çok korktum---

Hakan Çalhanoğlu İtalya'daki kâbusu anlattı: Çok korktum

Hakan Çalhanoğlu İtalya'daki kâbusu anlattı: Çok korktum
21 Mart 2020 - 08:11 borsagundem.com

Milan'da forma giyen milli futbolcumuz, önceleri korona virüsü pek önemsemediğini ancak haberleri okudukça korktuğunu söyledi

Korona virüs salgının en çok etkilediği ülkeler arasında yer alan İtalya'nın Milan kulübünde forma giyen Hakan Çalhanoğlu canlı yayında açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu ilk başta durumu ciddiye almadığını fakat sonrasında korktuğunu dile getirdi. 

Koronavirüs salgının en çok etkilediği ülkeler arasında yer alan İtalya'nın Milan kulübünde forma giyen Hakan Çalhanoğlu TRT Spor canlı yayında açıklamalarda bulundu

"Haberleri okudukça korkmaya başladım"

"Ben bile ciddiye almadım koronayı ilk etapta. Allah Allah, nasıl dışarı çıkmayacağım dedim ama haberleri okudukça korkmaya başladım. Yukarıdan gelen kurallara uymamız gerekiyor, doktorlar her şeyi bizden iyi biliyor, saygı duymalıyız."

"İtalya'ya geri dönüşümüz nasıl olur bilmiyorum"

"Şu an Almanya'dayım. İtalya'da durumlar çok kötü. Bütün kurallara uyuyoruz. Almanya'da sokağa çıkma yasağı başlayacak. İtalya'ya geri dönüşümüz nasıl olur ben de bilmiyorum. Biz de beklemedeyiz."

"Milan'da korona virüse yakalanan kimse olmadI"

"Milan'daki takım arkadaşlarım da ülkelerine gitti. Milan'da koronavirüse yakalanan kimse olmadı. Kulübün yolladığı bireysel çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kendimi her an oynayacak gibi hazır tutuyorum"

"EURO 2020'nin bu yıl oynanmasını isterdik ama sakat arkadaşlarımız için iyi olacak."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)