E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGuti'den dikkat çeken Barcelona açıklaması---

Guti'den dikkat çeken Barcelona açıklaması

Guti'den dikkat çeken Barcelona açıklaması
02 Ekim 2021 - 12:55 borsagundem.com

Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve antrenörü Guti yaptığı açıklama ile olay oldu. Barcelona'da Koeman ile yolların ayrılması beklenirken Eski Real Madridli yıldız şaşırtan bir çıkış yaptı

Real Madrid'in eski kaptanı Guti, yaptığı açıklamada ezeli rakipleri Barcelona'da teknik direktör olarak çalışabileceğini söyledi. İspanyol ismin bu sözleri olay olurken yeni bir açıklama daha yaptı.

BARCELONA CEVABI
Efsane İspanyol oyuncu AS'a yaptığı açıklamada Real Madrid ile Barcelona arasındaki ezeli rekabetin Katalan ekibinde hocalık yapmasına engel olmadığını belirterek, "Neden olmasın? İnsanlara futbolcu olarak yaptıklarımdan sonra antrenörlük yaparak da ihtiyaç duyulacak her şeyi sahip olduğumu kanıtlamak istiyorum." diye konuştu.

GERİ ADIM ATTI
İspanyol efsane bu açıklamasının büyük ses getirmesinin ardından El Larguero'ya yaptığı açıklamada ise, "Açıkçası gitmezdim, çünkü orası çok karışık. Hem bir Real Madridli olarak hem de ortadaki karışıklık nedeniyle orada görev yapmak çok zor. " dedi.

BARCELONA KAYBETTİĞİNDE KEYİF ALIYORUM
Açıklamalarına devam eden Guti, "Ben Barcelona kaybettiğinde keyif alan biriyim. Bu yüzden Barcelona'da görev yapmam imkansız" sözlerini kullanarak şaşırttı.

ŞAKA AÇIKLAMASI
Guti ayrıca Barcelona'da çalışacağına yönelik açıklaması ayyuka çıktıktan sonra kişisel twitter hesabından "Biraz mizah fena değil" açıklaması yaparak Barcelona'da çalışacağına yönelik sözlerinin şaka olduğunu söyledi.

BEŞİKTAŞ'TA GÖREV YAPTI
Guti daha önce Real Madrid altyapılarında ve Beşikaş'ta yardımcı antrenörlük görevlerinin yanı sıra Almeira'da ilk teknik direktörlük görevini yapmıştı. Guti 2020 yazından bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı.

Barcelona, 17 yaşındaki Türk futbolcuyu renklerine kattı

Guti'nin başı belada!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)