E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGürcistan'dan vatandaşlarına Türkiye'de çalışma izni---

Gürcistan'dan vatandaşlarına Türkiye'de çalışma izni

Gürcistan'dan vatandaşlarına Türkiye'de çalışma izni
27 Temmuz 2020 - 15:35 borsagundem.com

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Rijvadze, vatandaşlara mevsimlik işler için Türkiye'ye gitmelerine izin verdiklerini duyurdu.

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Rijvadze, bugünkü basın toplantısında ülke yönetiminin ve 'Kurumlar Arası Koronavirüsle Mücadele Koordinasyon Konseyi'nin vatandaşlara mevsimlik işler için Türkiye’ye gitmelerine izin verdiklerini belirtti.

Rijvadze, "Vatandaşlarımızın mevsimlik işler için Türkiye'ye üç aylığına gitmeleri ile ilgili prosedür oluşturuldu. Bu kişilerin ilgili makamlara Türk işveren tarafından verilen resmi davetiye sunmaları gerekecek” diye konuştu.

Rijvadze ayrıca bu kategorideki Gürcistan vatandaşlarının Türkiye'den geri döndüklerinde 2 hafta boyunca karantinada kalmalarının zorunlu olacağını vurguladı.

Son verilere göre Gürcistan'da 1.137 yeni tip koronavirüs vakası saptandı, 16 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Almanya'da teneffüste bile Türkçeye tahammül yok

Türk ve Azerbaycan ordularından 'gözdağı' tatbikatı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş03 Şubat 2021 13:41

    Yav şimdi işsizlik en üst seviyelerdeyse eğer memlekette...neden mevsimlik işçi geliyo yani bu güne kadar hep geliyomuydu..gürcistandan gelen kişinin tek tanıdığı para birimi dolardır..dolar bu sevideyken bu adamı nasıl çalıştiracak..bi anormallik var..