E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGürcistan ile ABD, üç yıllık askeri işbirliği anlaşması imzalayacak---

Gürcistan ile ABD, üç yıllık askeri işbirliği anlaşması imzalayacak

Gürcistan ile ABD, üç yıllık askeri işbirliği anlaşması imzalayacak
17 Ağustos 2019 - 18:35 borsagundem.com

Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria, ülkesinin ABD ile yakın zamanda askeri alanda bir işbirliğine imza atacağını duyurdu.

ABD'nin askeri ataşesi Stepani Begli ile bakanlıkta görüştükten sonra basına açıklamada bulunan Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria, "Gürcistan ve ABD yakın gelecekte üç yıllık askeri işbirliği anlaşması imzalayacaktır. ABD'nin bakanlığımızla birlikte gerçekleştirdiği başarılı politikasını gelecek yıllarda Albay Stefani Begli ve ekibi ile esaslı bir şekilde devam ettireceğiz. Bu, her şeyden önce bizim savunma yeteneklerimizi artırıyor" dedi.

Geçtiğimiz ay Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2019 tatbikatında Ukrayna, ABD, Gürcistan ve Moldova dahil olmak üzere 19 ülkenin katılmış, tatbikatta 32 gemi, 24 uçak ve 900'dan fazla deniz piyade askeri hazır bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yurdum insanı18 Ağustos 2019 11:53

    Çocuğun cinsini ve adını merak ediyorum

  • Pala17 Ağustos 2019 21:01

    Birkac sene önce putin gurcistani işgal edip cumhurbaskanini değiştirmişti. Gürcistan kimin dost kimin düşman oldugumu O Zaman anlamıştı.bizimkiler de anlayıp Urfada üst kurdurdu amerikanlara

  • ALAATTİN CAMGÖZ17 Ağustos 2019 20:35

    rusya yı kızdırıyorlar bir gün gürcistanın tamamını işgal ettirecekler.abd o zaman sizi kurtaramayacak.