E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGurbetçiler yola çıktı---

Gurbetçiler yola çıktı

Gurbetçiler yola çıktı
28 Mayıs 2022 - 14:20 borsagundem.com

Yaz tatilini Türkiye'de geçirmek için ana vatana gelmeye başlayan binlerce gurbetçi, bin 400 kilometrelik 'sıla' yolculuğunda arabalı treni tercih etti. Avusturya'dan kalkan tren, 40 saate yakın süren yolculuğun ardından Edirne Tren Garı'na ulaştı.

Yaz tatilini ve yıllık izinlerini ana vatan Türkiye’de geçirmeyi tercih eden emekli gurbetçilerin akın akın gelişleri başladı.

Araçlarıyla uzun yolculuk yapmayı talep etmeyen emekli gurbetçiler, arabalı treni tercih etti.

Avusturya’nın Villach şehrinde arabalarını oto kuşet vagonlara yükleyen gurbetçiler, kompartımanda rahat şekilde yorulmadan yolculuk yapmanın keyfini çıkardı.

1400 kilometrelik yolculuk yaklaşık 40 saat sürdü

Avusturya’nın Villach şehrinden kalkan Optima Express Treni, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Bulgaristan’ın ardından Edirne Tren Garı’na ulaştı.

40 saate yakın süren bin 400 kilometrelik yolculuğun ardından gurbetçiler Türkiye’ye giriş yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Bilet fiyatlarının kişi başı 164 avrodan başladığı trende, yolcuların seçtiği vagon sistemine ve aracın ölçülerine göre bilet fiyatlarında değişiklik görülüyor.

Ana vatan Türkiye’ye geldikleri için mutlu olduklarını söyleyen gurbetçiler, Türk bayrağını görür görmez duygu dolu anlar yaşadıklarını söyledi.

Türkiye’de hem tatil yapacaklarını hem de akrabalarıyla bir araya geleceklerini ifade eden gurbetçiler, vatan hasretiyle yaşadıklarına değindi.

Türkiye barış istiyor!

 

Kurban hisse fiyatları belli oldu

 

SİHA’larımızın büyük başarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz29 Mayıs 2022 13:22

    Türkiye cennet cennet diyenler bir ay cennete geliyorlar. Nedense cehennemde onbir ay geçirmeye razılar. Bunlar üçkağıtçı. Yedikleri ve sefa sürdükleri ülkenin çanaĝına tüküren mide bulandịran insanlar. Bunlar Türk olamaz.

  • Hehe29 Mayıs 2022 08:23

    Oradan abuk sabuk konusan bu yalamalara ucuz mal satan salaktir

  • Mucise Reis ;)28 Mayıs 2022 18:39

    Aşağıda yazdım ama google girin bakın....  Bulgaristan - İtalya / Roma mesela kaç para  TL ... İstanbul- İtalya roma kaç bin tl :D yüzde 80 kadar ucuz bilet bulunabilir... Birde kara yolu ile Edirne gidip otonuz ile otoparka bırakabilirsiniz, yada direk Bulgaristan'a otobüsle gidebilirsiniz... Türkiye den geçebilirsiniz. ÖĞRENCİLER BAKIN SİZLER İÇİN YAZDIM. SİZ OLMASANIZ ZATEN telefon soran dedeler umrum da olmazdı  :D Fiyat farkı yüzde 90 lara kadar kar yazabilirsiniz. özellikle bazı Avrupa şehirlerinde inanılmaz fark göreceksınız. 10 bin tl lik bilet bin tl ile kapanacak :D bir miktar hayır yapın, sevaba girin bence vesile olurum bari.. Evet haber yapacak tv kanalı aranıyor olayı :D  Ya ben yetişemiyorum yoksa haber maberde yapacam... muhabirde olacam ... :D onlıne bilet sorgulatın önce işinizi garantiye alın gençler:..

  • Mucise Reis ;)28 Mayıs 2022 15:17

    Evet. Tv lere haber olacak, bir bilgi yazıyorum :D Ben yazdım göreceksiniz hazır olun. Spiker, gazeteci vb varsa haber yapsın... Arkadaşlar şimdi yrutdışına gideceksiniz. mesela irlanda, italya, fransa, vb. İstanbul dasınız hava limanına gidip pahalı bilet alıp uçuyormusunuz ???? sıkı durun :D İlk olarak Bulgaristana kara yolu ile gidiyorsunuz, Bulgaristandan uçak biletinizi alıp isteidğini zülkeye çok çok ucuza gidiyorsunuz :D ..ülkemizde uçaklar çok pahalı, özellikle vakti zamanı olan gurbetçiler, öğrenciler, keyfi zamanı olan ziyaretçiler bu dediğimi yapın, uçak bileti masraflarınızdan yüzde 50 üzeri avantaj elde edeceksiniz. :D  Hadi bir gazeteci haber yapsın , olay gündeme gelsin. Yaa lanet olsun insanlık sevgimize, ne diye sistem açıklarını anlatıyorum ki :D kullan kendin be kardeşim, Şimdi her şeye zam gelecek gene : ))) :D