E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Elmas: Kulüpler Birliği'nden çıkarız---

Burak Elmas: Kulüpler Birliği'nden çıkarız

Burak Elmas: Kulüpler Birliği'nden çıkarız
16 Mart 2022 - 17:03 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Kulüpler Birliği, hakemler ve Barcelona maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Hakemler, Barcelona maçı ve Kulüpler Birliği hakkında önemli konulara değinen Elmas'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Aralık ayında Kulüpler Birliği adına 3 başkan, MHK Başkanı'ndan 9 hakemin görevden alınmasını istedi. Kulüpler Birliği'nin birlikteliği bana sorarsanız o gün bitti. Fikir ayrılıkları devam ederse Kulüpler Birliğinden çıkarız. Hakemleri, MHK'yi, federasyon yönetimini de değiştirsek sistem değişmediği müddetçe bir yere varamayız."

Barcelona maçı ve Trabzonspor'un ligdeki başarısı hakkında da konuşan Elmas, ''Umarım takımımız Barcelona maçında Ali Sami Yen'de yazılan destanlara bir destan daha, bir başarılı sonuç daha ekler." dedi.

Trabzonspor'un bu noktaya gelmek için teknik direktöründen başkanına çok ciddi bir emek sarf ettiğine dikkat çeken Elmas, "Bu emeğe haksızlık etmemek, emek hırsızlığı yapmamak lazım. Bizim sorunumuz lobiler ve sistem sorunu." diyerek tepkisini dile getirdi.(NTV)

Galatasaray'ın prensi 25 milyon euroya Avrupa yolcusu!

 

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yüzde 8 yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)