E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGöztepe ile anılan Abramovich sağ gösterip sol vurdu---

Göztepe ile anılan Abramovich sağ gösterip sol vurdu

Göztepe ile anılan Abramovich sağ gösterip sol vurdu
11 Nisan 2022 - 20:03 borsagundem.com

Adı sık sık Göztepe ile anılan Roman Abramovich'in tercihi şaşırttı. Rus milyarder Türkiye yerine İspanya'yı tercih etti

Yaptırımlar sebebiyle Chelsea'yi satılığa çıkaran Roman Abramovich, gözünü İspanya'ya dikti. Chelsea'nin satışı için henüz anlaşmaya varılamadı. Premier Lig ekibine ağır yaptırımlar geldi. Ancak bu satış artık kaçınılmaz bir son.

GÖZTEPE YALANLADI

Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı iddiaları İngiliz ve Türk medyasında uzun süre gündemi meşgul etti. Göztepe kulübü iddiaları yalanlayınca İngiliz medyası rotasını değiştirdi. Abramovich'in İspanya'dan bir takım alacağı yazıldı.

HEDEFİ VALENCİA

Roman Abramovich'in hedefindeki takımın Valencia olduğu ortaya çıktı. Valencia'da Singapurlu iş adamı Peter Lim'in, kulübü Abramovich'e satmaya hazır olduğu konuşuluyor. Abramovich'le birlikte kulübe bir teklifin daha geldiği aktarıldı. Chelsea'nin yeni sahibi de yüksek ihtimalle Ricketts ailesi olacak.

Abramovich için bomba iddia: Göztepe'den yanıt geldi!

 

Göztepe'den Abramovich açıklaması

 

Tarihi görüşmeye Roman Abramoviç de katılıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş12 Nisan 2022 14:26

    Hedefi Avrupa'da para aklamak olan birinin Türkiye ile işi olmaz tabi ki

  • Mucise Reis ;)12 Nisan 2022 10:24

    Bu adam garip bir tip. Rusyada yaşa, israil yahudisi olarak sonradan vatandaşlık al. Portekizden yahu ırkını geçmişini kullan ordanda vatandaşlık al. Bildiğimiz yahudi kökeni ama Rusyada bu kadar büyümesi kalkınması ? adamı silkkelesen 13 milyar usd para çıkartır. Rusya  oligart ama nasıl yolu hep açık kaldı ? büyük kirli işlere bulaşmadan çıkması imkansız.  3 evlilik 7 çocuk  yaş 55 ... öksüz büyüyen bir çocuk... nasıl oldu bu iş ? Rusyada çi,ft taraflı oyunlar oynadığı kesın. Bu arada bol bol yahudilere karşılıksız para harcaması desteklemesi ve Rusya da barınması ? bu adam kime ne işler çeviriyorsa artık. spor felan hikaye. 

  • Mucise Reis ;)12 Nisan 2022 10:17

     ingiliz gazete yazdı göztepe yüzde 500 lere çıktı. sonra turkmedya yazdı burada al -sat çevirenler köşe oldu. şimdi gözü yaşlı madurlar uzun yıllar bekleyecek ...Dün akşam aynı haber ispanya basınında ortay açıktı valensıya yuzde 100 lere ibre çıktı üzeridne gezdi, sonra yuzde 25 ler gevşedi. haber doğrulanır gibi oldu. yani haberleri erken yakalayanlar güzel kumar oynadı. haberi eş dost akraba geç alanlar coınlerı aldı, bayramda harcarlar artık :D

  • karamurat12 Nisan 2022 09:15

    Göztepe yi alsaydı rekabet olurdu iyide olurdu, ama İstanbul takımları taş koymuştur.

  • karamurat12 Nisan 2022 09:12

    onun için çerez parası iki takımı da alsın. 

  • Anladınızmı11 Nisan 2022 23:25

    Herifler gürcistanı bile ab ye alacaklarmıs süreci başlatmşlar gürcistan nereeeee ab neree,ama söz konusu kefere olunca nerede olduğunun bir önemi yok hıristiyan klübü olduklarını gösterdiler yine bunlara üye oluyoruz diye havai fişek patlatan göbek atan falan filan diyenlere duyrulur bizim hiç işimiz yok zaten almazlar almasınlarsa baş vuruyuda geri çekin ihtiyacımız yok…!

  • Sen anladın mı?12 Nisan 2022 05:07

    AB ye üye olma konusu tamamen strateji meselesidir!  Onlar almayacaklar biz de zaten girmeyeceğiz.  Kabuğuna çekilip kaplumbağa gibi yaşama şansın olmadığına göre boş boş konuşma!   AB ye her giren de öyle  zengin mengin olduğu yok.  Sadece ortalık karışıyor.  Fansa Almanya nın kuyruğunda fino köpeği gibi geziyorlar.