E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGözler Zeynel Balcı’ya döndü---

Gözler Zeynel Balcı’ya döndü

Gözler Zeynel Balcı’ya döndü
31 Ocak 2014 - 12:21 borsagundem.com

13 yıl hizmet verdiği Acar Yatırım’la yollarını ayıran borsa dünyasının tecrübeli ismi Zeynel Balcı nereye gidiyor?

MURAT DEMİRBAĞ - BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarının tecrübeli ismi Acar Yatırım Araştırma Müdürü Zeynel Balcı, yuvadan uçtu. Acar Yatırım’la olan 13 yıllık beraberliğine son veren usta borsacı Balcı, sektöre yeni bir bakış açısı kazandırmak amacıyla gelen davetlere ‘Hayır’ diyemedi.

Piyasaya 1990 yılında adım atan Zeynel Balcı, 24 yıllık süreçte banka ve aracı kurumlarda müfettiş, menkul kıymetler sorumlusu, teknik analist, stratejist,  broker, yatırım danışmanı ve araştırma müdürü olarak görev yaptı. Hazırladığı raporlar, Türkiye’nin ünlü ekonomi köşe yazarlarına referans olan Balcı’nın imzasını taşıyan teknik analizleri de ekonomi haber portalları tarafından reytingi en yüksek görüşler arasında yer almakta.

Acar Yatırım’dan ayrılışıyla tüm dikkatleri ve merakları üzerine çeken Zeynel Balcı, Borsagundem.com’a yaptığı açıklamada, “Yeni bir heyecana yelken açtım. Birkaç şirketle görüşmelerim sürüyor. Kısa süre sonra sürpriz bir adreste piyasalara aktif olarak döneceğim” dedi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)